KRIPTOVALUTE

Kriptovalute ali digitalne valute so valute, sredstva v digitalni obliki, narejene na tehnologiji blockchain. Ljudje zaradi neznanja in polno špekulativnih informacij vidijo kriptovalute samo kot priložnost za zaslužek, a kriptovalute oz. digitalni denar so bistveno več kot to.

Na tem mestu moram opozoriti, da gre za izjemno visoka špekulativna sredstva, kjer lahko ogromno pridobite, pa tudi izgubite. Vsako investicijo, v katero se spuščate, prej preučite in se za njo odločite s polno odgovornostjo.

PRIHODNOST KRIPTOVALUTE

Kriptovalute bodo kot kaže v letu 2021 dočakale regulacijo, zato bo počasi minil čas izjemnih zaslužkov. Zelo velika verjetnost je, da se bo več kot 95% obstoječih kriptovalut moralo posloviti, bodo pa nekatere obstoječe prešle v nov monetarni sistem in v njih se zagotovo splača investirati. Nov denarni sistem naj bi deloval na kvantnem finančnem sistemu in vrnil zaupanje nazaj ljudem. Pokrit pa bo s plemenitimi kovinami in realno vrednostjo.

Absolutno zagovarjam razpršenost, zato je na tako visoko tveganem in nereguliranem tržišču kot so kriptovalute, še toliko bolj pomembna.

PREDAVANJA O KRIPTOVALUTAH

NI PRIHAJAJOČIH DOGODKOV.

SI ŽELITE OSEBNO SVETOVANJE?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram