PLEMENITE KOVINE

Edini pravi denar je zlato. Denar, ki ga poznamo danes, t.i. FIAT denar, je denar, ki temelji na dolgu in zato se ves čas ustvarja inflacija. Centralne banke in njihovi »nadrejeni« so šli danes preko vseh meja vzdržnosti tega denarnega sistema. Pravijo, da smo v poskusu, katerega izid je popolna neznanka. Samo v obdobju pandemije so centralne banke natisnile več kot 35% novega denarja, ustvarjenega iz nič. 
Finančne krize se vedno dogajajo v ciklih in počasi ugotavljamo, da so vedno planirane. Seveda večina tega ne ve in ne spremlja, zato so ob pojavu recesije začudeni, zgroženi, skratka presenečeni.
Danes ob tej pandemiji je situacija še toliko bolj kaotična, saj se po eni strani predvideva strašna hiperinflacija, po drugi strani menjava monetarnega sistema. V vsakem primeru je v tem trenutku zelo pametno imeti del svojih prihrankov v plemenitih kovinah. In to v fizični obliki.

Tako zlatu in srebru se napoveduje v prihodnje rast oz. ohranitev vrednosti v primerjavi s FIAT denarjem. Včasih je veljalo, da si zlato lahko privoščijo samo bogati. Danes je na razpolago toliko različnih gramatur in možnosti mesečnega varčevanja v zlatu ali srebru, da je ta skrb popolnoma odveč.

Plemenite kovine morajo biti sestavni del vašega portfelja. Sodelujem s priznanim slovenskim podjetjem za plemenite kovine, ki ima vzpostavljeno tudi direktno sodelovanje s kovnico. 

PREDAVANJA

NI PRIHAJAJOČIH DOGODKOV.

SI ŽELITE OSEBNO SVETOVANJE?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram