Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

4pcs Optične Osi Nemoteno Palice 10 mm 85/100mm Linearni Gred Železniškega 3D Tiskalnikov Deli, kromirani Vodnik stran

Na zalogi
€1.02 €0.96

Sku:

p10095

Oznake:

optične osi nemoteno palice

Dobrodošli v CYSBEARING trgovina,

Hvala za videti!

Predmet: Linearni gred palico

Material: kaljeno #45 jekla kromiran

Packager vključujejo: 4pcs Dia 10 mm Llinear gredi

Pogoj: nov, neuporabljen element, element, ki je bila pakirana proizvajalec v ne-trgovina na drobno embalažo, kot je na primer nepotiskani polje ali plastično vrečko.

sliko, ki je samo za referenco.

ATTN: Mi lahko cut gred palico koli dolžine ki jih potrebujete, če potrebujete dolžina, da se ne uvrstimo na našo spletno trgovino, vas prosimo, stik z nami tako, da pošlje sporočilo, vam bomo odgovorili takoj, ko bomo dobili.

Pošiljko stroški kažejo na naše shrambe DHL,UPS, FEDEX, včasih ni exately pravico za nekatere izdelke, ali da nekatere države .Če vidite cena je previsoka ,pls povej mi, o, da ,bom to preverimo z DHL,FEDEX,UPS pošiljke podjetje, da bi dobili exately nižje cene .Tako ne boste izgubili dober dobavitelj.

Smo lahko tako na debelo in drobno,če je vaša količina je tako velika ,bomo negociate cene znova.Bomo poskušali naše najboljše, da dobava naše najnižje cene za vas.

* Ko ste prejeli paket, prosimo, da odprete paket in preverite vse elemente, ki delajo v dobrem stanju, preden se prijavite, ne znak, če predmeti so zdrobljen, in prosite dostave podjetja, da je " škoda potrdilo ", sicer, ne bomo ponudili vsako nadomestilo.

* mi ladje po vsem svetu, uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.Ti stroški so običajno zbrani jih dali tovorni promet (dostava) podjetje ali ko vas poberem predmet up-ne mešaj jih za dodatne stroške dostave .

* Kot strokovni linearni gred izdelkov dobavitelja z dolgoletnimi izkušnjami, ki Smo odprti za vse iskreno kupci, za več informacij dobrodošli, da bo preiskava, hvala, ker ste si vzeli čas, da preberete naše informacije!srečno nakupovanje!!!

Številka Modela 10 mm - 85/100mm
Hrapavost Površine Ra 1.6
Material jekla
Premazi Kromiran
Vrtilni Moment Zmogljivost gred
Struktura utrjene gred
Blagovna Znamka TXM

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene