Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Črno Bele Moške Hlače Komplet 2 Kosov Poslovnih Meri Terno Tasculino Poroko Ženina Slim Fit Dvojno Zapenjanje Človek Jopič

Na zalogi
€95.27 €76.22

Sku:

p10290

Oznake:

hlače komplet

Preden oddate naročilo, upamo, da boste lahko preberete naslednja pojasnila: 1. Smo tovarni dobavitelja, in smo na spletu 24 ur.Torej, če imate kakršno koli vprašanje o slog, velikost, barvo, dostava, itd, prosimo, prosti, da nam sporočite, bomo odgovor na prvič. 2. Vse barve se lahko meri v izobraževanju odraslih in fant velikosti, nam lahko meri kot vaše zahteve, zato prosimo, pošljite vaše zahteve, da nam, če želite po meri izdelan. 3. Slike, ki poleg tega, da bo ustrezala.(en komplet obleke, 2 kos vključuje eno jakno,ene hlače in prosti kravato ali bowtie. 3 kos tudi eno bolj telovnik, drugi, enako kot 2 kos) drugi niso v paket, le foto učinek, prosimo za razumevanje.

Obleko Velikost Slike Grafikon Ta velikost grafikona je za končal obleko, ne za svoje telo.prosimo, potrdite svojo obleko velikosti, preden da. ( 1 inch = 2.54 cm, 1 cm = 0.39-palčni )

Kako Meriti

Spoštovani, če je standardna velikost ne ustreza vam, naj vas ne skrbi, smo lahko meri v svoje meritve, in cena je enaka.

Če želite po meri izdelan, prosim izmerite svoj organ v skladu z merjenje vodnik po ukrep, prosimo, pošljite svoje meritve za nas, naše krojačev, morate vedeti.

Barvna Karta

Dragi, če ne želite, da obleko, barvno sliko, smo lahko meri kot vašo zahtevo.

Tukaj je barvna karta, prosimo, potrdite, kar je ok za vas, potem povejte nam.Ali lahko pošljete na barvo, ki jo želite, nato pa bomo upoštevali vašo zahtevo strogo.Opis Izdelka

1. Smo strokovni proizvajalec, vedno smo vam z visoko kakovostna, nizko ceno izdelkov, dobrodošli, da izberejo.(Vse obleke bodo naredili so več kot 90%podobno kot sliko.)

2. lahko pride do krajše barva razlika med fotografijo in končal obleko (to ni napaka), to je samo barvna razlika.Imamo lastno tovarno, tako da lahko izberete custom made ali sprememba barve za ta obleka, prav tako lahko pošiljate ste pristranski obleko za me, in mi povej, velikost in barvo, če bi.Lahko mešana naročila v moji trgovini.

Dostava

1).Navedite vaše posebne želje (barve, paketov, vrednost izjava, itd.) v PRIPOMBA, ko bo plačilo.Čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.Predvsem, čas obdelave je lahko od 3 do 15 delovnih dni po prejemu plačila.

2).Vse elemente, ki ste naročilo, se le odpremljeno po prejemu plačila s strani Tretje Stranke (Banke ), ki Smo ladje element za stranke po Kitajski post zraka, EMS, UPS, DHL, Fedex, ali Air Mail, v skladu z dejanskim stanjem .

3).Boste obveščeni po e-pošti s številko za sledenje ko se vaš paket pošlje ven.Čas dostave se na podlagi različnih državah ali regijah po svetu.

4).Kot je za dostavo destinacij (vaš naslov), kjer je le DHL ali OKNA so na voljo, če je tako imenovani oddaljenem območju, ki ga DHL ali UPS, dodatna pristojbina se plača kupec.

5).Mi se ne sprejme odgovornosti za kakršno koli dostava nesreč, zamude ali drugih zadev, ki izhajajo iz ladijskih prevoznikov ali zaradi višje sile ali drugih razlogov.

6).Za paket zamudil na poti do cilja, mi bi poskušali naše najboljše, da stik z izrecnim podjetja in posodobi najnovejše informacije za vas.Vendar pa lahko obstaja nekaj zapozneli odgovor, ker je časovna razlika.

Vrnitev & Vračilo, Kot vedno, če je predmet, ki je nezadovoljivo, prosim, obrnite na nas najprej za hitro in zadovoljivo rešitev. (1)Vrnete nas Prosimo obvestite v roku 48 ur po prejemu element.Vrne element, ki mora biti v brezhibnem stanju.Za obleke, boste morali plačati 30% skupnega zneska naročila, kot obnavljajo pristojbina.To je potrebno, da predmet ali obleke, se vrne k nam v roku 14 dni po vrnitvi na zahtevo sprejet.Vrnitev stroški poštnine bo kupca odgovornost. (2)Izmenjava Izmenjave so dovoljena le za postavke, ki so napako, napačno, dobavljeno ali so poškodovane po prejemu.Vse elemente lahko le zameno za enako ceno zamenjave, prosimo, zavedajte se, da bomo vprašanje zamenjave le po svoje vrne so bila prejeta. (3)Postopki Vračanja In Dobili Vračilo Obrnite na našo customer service takoj.Za vprašanja, ki ste jih omenili, moramo ga zagotoviti dokaze, da se dokaže.Mi vam bo dala vrača poštni naslov.Ko se vrne element, ki ste ga je prejel, bomo povračilo ste v 3 do 7 delovnih dni s Paypal.Hitenja, da bi plačilo in stroške prevozov, ki ste ga plačali preden je nepovraten.

Naše Jamstvo

Če ne boste 100% zadovoljni s kakovostjo vaših nakup v naši trgovini, ga lahko vrnete ali izmenjava elementov v roku 30 dni od dobave datum.

Zahtevo:

1. Predmeti, ki jih prejmete v roku 30 dni od dobave datum.

2. Predmeti, ki jih prejmete nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži.

3. Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača kupec.

Opomba: hlačne Nogavice, nakit, kopalke, spodnje Perilo in kozmetični izdelki niso mogli vrniti ali zamenjati.

Povratne informacije

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.Bomo cenim, to je za nas zelo pomemben.

Poreklo Celinska Kitajska
Slog Formalno
CN Jiangsu
Oblačila Dolžina Redni
tuxedos za moške kostum homme mariage
Spredaj Slog Ravno
terno masculino poročne obleke za moške
Sopihanje Zapiranje Tip Zadrgo Letenje
Zapiranje Tip Dvojno Zapenjanje
ternos masculino par casamento Obleke
Uporablja Sezone Štirje Letni Časi
fantje prom obleke mens fazi obrabe
Postavka Vrsta Obleke
Spol Moški
Fit Tip skinny
oblacilo moški zadnji plašč, hlače modelov
Blagovna Znamka TPSAADE
kostum homme terno
Številka Modela w173
jopičem mens obleke
Primerno Sceno dnevno
obleko moški bo ustrezala
Material najlon, Perilo, LYCRA, Poliester, Spandex, BOMBAŽ, Akril
Kraj Izvora Kitajske (Celinska)

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene