Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Pršenje in obdelavo splošni industrijski robot roko 6 os robota za varjenje roko industriji robot

Na zalogi
€145 400.85

Sku:

p105249

Oznake:

Naše Prednosti Robot uporabo Opis Izdelka Lastnosti: Podpira Kitajski, angleški, ruski, korejski, Vietnamski in prikaz programiranja, več jezikov, se prikažejo in smo se nenehno razvija.

Podpira do 12 osi nadzor, spozna nadzora na zunanjih osi (potovanje osi in nastavljalnik).

Strukturna optimizacija algoritem primeren za organ nadzora različnih vrst strukturo.

Odprta struktura za sinhronizacijo mednarodnih tehnologije in razširitev funkcij.Industrijskih standardov in zanesljivo stabilnost.

Programske opreme PLC funkcije olajšajo logic control.Proces funkcij, ki naredi programiranje enostavno.

Modularna nastavitev funkcije, ki so primerni za različne aplikacije.Varnostni modul zagotavlja varno proizvodnjo robotov.

Primeren za več korakih; absolutno servo.Izboljšana računalnik bus povezave zagotavlja zanesljivost in uporabnost.Pomnilnik 2 GB Poučevanja škatla, Polna tipkovnica+touch screen, načinu izberite stikalo, varnostni stikalo, stikalo v sili Št.nadzorovanih osi, 6+6 osi, 6 osnovne osi +6 zunanjih osi Vmesnik Več dajalnik signala vmesniki, namenski vmesnik za robot terminal, Ethernet vmesnik, serijska komunikacija Varnostni modul V sili in robot anomalija signali so povezani, da se zagotovi hitro ustaviti robot, Način Poučevanja, zastopanje, nadzor na daljavo Način programiranja Spletne poučevanja, proces načrtovanja, poučevanja, tako da povlečete Gibanja funkcijo Point-to-Point, linearno, krožno Ukaz sistem Gibanja, logika, proces, izračune Način nadzora Položaj nadzor, odkrivanje Anomalij Funkcijo za zaustavitev v Sili, anomalija, servo anomalija, proti trčenju, varnost, vzdrževanje, arcing anomalija, uporabniški koordinatni anomalija, orodje za usklajevanje anomalija Procesu Proizvodnje Vroče Prodajo Zakaj Izbrati Nas Shenzhen Guanhong Avtomatizacije CO., LTD (Zgrajena v 19. novembra 2010) je eden izmed vodilnih CNC in avtomatizacijo podjetij na Kitajskem, specializirano za projektiranje, trženje in čezmorske trgovine, z bogatimi izkušnjami v robotsko roko avtomatizacije celovite rešitve, smo bili s poudarkom na zagotavljanju Visoke kakovosti robot roko za varjenje, ravnanje, slikarstvo ali druge aplikacije.SZGH, je bil nagrajen kot Nov high-tech podjetja na Kitajskem v letu 2018, ki temelji na Tehnični Center silo narediti podporo, učinkovito, dosledno kakovost vodstva, da vodnik, strojne in programske opreme objektov, in prvovrstne storitve.Naše podjetje načelo "Kakovost je življenje podjetje ", je vaše zadovoljstvo je naš največji uspeh.Imamo strokovno tehnična ekipa, ki je strogo izdelek test za visoke kakovosti, garancije, in zelo konkurenčne navedek, še posebej smo prilagodljiv in priročen način plačila in z nizkimi stroški dostave rešitev za stranke.

Pogosta VPRAŠANJA 1. kdo smo?Nahajamo se v Guandong, na Kitajskem, v začetku leta 2013, ki zagotavlja cnc skupaj solutions & Robot roko, ki je neodvisna tehnične ekipe in več kot 10 let, tehnične in v tujini prodajne izkušnje. 2. kako lahko zagotavljamo kakovost?Vedno končna pre celotno testiranje z našimi strokovnimi inženirji; Vedno končni 100% inšpekcijski Pregled pred odpremo; 3.kaj lahko kupite od nas?Industrijski Robot Orožja za varjenje, barvanje&brizganje, ravnanje z materiali/Pick in kraj, ali brušenje ali druga rešitev po meri. 4. zakaj bi kupili od nas, ne od drugih dobaviteljev?

1.Mi lahko zagotovi s primernim paket rešitev robot roko; 2.Boste lahko dobili dober nakup izkušnje in lepo tehnične podpore; 3.Mi lahko zagotovi prilagojeno oblikovanje,visoka kakovost, garancija,konkurenčno navedek, pošten in zanesljiv poslovni je naše načelo. 5. kakšne storitve lahko nudimo? 1.Sprejeti Pogoji Dostave: FOB,CFR,CIF,EXW,FAS,CIP,FCA,DDP,DDU,DAF; 2.Sprejeti Plačilni Valuta:USD,EUR,CAD,HKD,CNY; 3.Sprejeti Plačilni Tip: T/T,L/C,D/P D/A,Kreditne Kartice,PayPal,Western Union,Denar, Depozitni; 4.Jezik, ki se govori:angleščina,Kitajščina,španščina,Japonščina,portugalščina,nemščina,arabščina,francoščina,ruščina,korejski,italijanski in tako naprej.

Stroji Za Testno Poročilo Če
Video odhodni-pregled Če
Teža (KG) 255 kg
Dimenzije(L*W*H) VELIKOSTI 1000 MM*VELIKOSTI 1000 MM*VELIKOSTI 1000 MM
Ključne besede 6 DOF Robot Robotsko palletizer
os 6-Osi
Trženje Tip Nov Izdelek 2022
Proizvodna Zmogljivost 500 nastavite na mesec
Ime izdelka Splošno Robot Roko
Barve po meri
Poreklo Celinska Kitajska
Jedro Komponente Motor, Orodja
Razstavni Prostor Lokacija Noben
Uporaba Materiali za Pakiranje in ravnanje
Moč 1000W
Teža 255kg
Garancija glavnih komponent 2 leto
Značilnosti efficent
Garancija 2 leto
Način komunikacije Bluetooth, združljiva, Drugo, GPRS, RF, Wi-Fi
Reach 2100mm
Stanje Nova
Kraj Izvora Guandong, Kitajska
Tovor 10 kg
Blagovna Znamka DIXSG, SZGH
Napetost 220V
Certificiranje CE-EMC
Model SZGH-T2100-C-6
Poprodajne Storitve Rezervni Deli Video Tehnična Podpora

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene