Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Označevalnik flomaster 6Pcs Izbor Barv Označevalniki Nastavite Označevalec Peresa Barvne Svinčnike Za zapiskov Fluorescentna Pisala Za Otroke

Na zalogi
€1.02 €0.43

Sku:

p11213

Oznake:

Opis:

Označevalnik Peresa Nastavite je vzdržljiv, lahek, enostaven za prevoz, gladka, mehka, zagotavlja gladko pisanje.Super za razredu študent darila, učitelj potrebščine, šolske potrebščine, pisarniški material, in študent potrebščine.

Specifikacija:

Ime: Pastelnih Označevalniki

Izdelek material: PP

Velikost Izdelka:

Dvojno glavo enobarvni: 153mm/6.02 v

Dual-head dva-barva: 155mm/6.10 v

Seznam vsebine: Označevalnik flomaster*6pcs

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Idealen Označevalniki: Označevalnik Označevalec Peresa vključiti 6 ali 12 edinstvene barve.Dvojno končalo design zagotavlja prijetno uporabo.Kot nalašč za vsakdanjo označevalcev za šole, pisarne, projekt, študija, in učitelj blaga.

2.Varen za Uporabo: mehko označevalnik vam omogoča, da bolje zapisati ključne točke.Barvne Označevalnik Pero značilnosti dvojno končalo eno barvo ali dvojno končalo dvojni barve.Zaščito oči in skrb za oči je enostavno.

3.Mehka Konica: Označevalnik Peresa Nastavite sprejme mehko dleto nacionalno izvajalsko telo, ki je gladko, mehko in se ne obrabijo.To nib design omogoča gladko pisanje in hitro sušenje.Označevalnik Pero Marker se lahko uporablja za podrobno in barvanje.

4.Multi-funkcionalna Zasnova: Barvne flomaster je primerna za osvetljevanje, journaling, koledar, notebook, risanje, pisanje, barvanje, označevanje, stripi, diagrami, barvno kodiranje popravki, ali obvestila.

5.Čudovito Darilo: ste pripravljeni na počitnice darilo?Slavnostni Pastelnih Označevalnik je čudovito darilo za Božič, Novo Leto in rojstni dan za vašo družino, prijatelji, sorodniki in sodelavci!

Izbrisljivi Ali Ne No
Embalaža set
Poreklo Celinska Kitajska
žiga No
Barva Količina 6 Barv
Package Količina 6 Barv/Box
Vrsta Umetnost Marker

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene