Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Silikonski Prekoračitev Možganov Pokrova Sesalne Skodelice Hobotnica Kad Prekoračitev Možganov Kritje za Globlje Kopel Dodaja Voda, Kopalnica Spa Dodatki

Na zalogi
€3.29 €1.51

Sku:

p11895

Oznake:

Silikonski Kad Prekoračitev Možganov Pokrova Sesalne Skodelice Hobotnica Kad Zamaški za Globlje Kopel Dodaja Voda, Kopalnica Spa Dodatki

Funkcija:

1. Dobro orodje za globlje namakanje v kadi - Z dodatkom do 3-4 centimetrov vode v kadi, boste lahko uživali v globlje namakanje v kadi brez skrbi drenažo prekoračitev.Z dodatno vodo v kad ne bo prijetno razlika.Overflow pokrov kadjo tudi vam prihrani stroške uspela kopalnico.

2. Primeren za večino prelivna vrata - overflow vrata, pokrov je izdelan iz visoko kakovostnih silikagel, kar je priročno za kopalne kadi različnih oblik.Ta prekoračitev pokrov je primeren za skupne kad, ki se razodeva, kot so zlom na, ravno, preklop ali daisy kolo možganov vrste.

3. Izvrstno darilo - overflow pokrov kad je zelo primeren za kopalce.Overflow pokrov omogoča celovito upravljanje temperature vode, varčevanje z vodo in vodo celovitost lažje vzdrževati stalno in učinkovito.Za ljudi, ki radi, da sprejme kopel vsak dan, tako majhno napravo, lahko spremenite svoje življenje.

4. Sesalno pokal design - Vsak hobotnica oblikovan kad prekoračitev pokrov je oblikovan z majhno sesalno pokal, ki lahko zagotovi varno prijem.Obstaja luknjo na vrhu, da se prepreči vode iz teče iz kadi.

5. Velikost - overflow možganov pokrov kad je izdelana v obliki octopus, in obstaja veliko barv, da izberejo za zadovoljitev potreb.Velikost je 16x6.5 cm.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Tip: Odtoki

Uporaba: Kad

Številka Modela: Prekoračitev Kritje Odtokov

Velikost izdelka: 16x6.5 cm/6.3x2.56in

Material: Silikon

Embalaža: vreča, PE

Barve: Modra, Roza, Bela, Rumena, Vijolična (neobvezno)

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 X Kad Prekoračitev Pokrov

[relateproductdetail/]

Material Plastični
Številka Modela Prekoračitev Kritje Odtokov
Poreklo Celinska Kitajska
Talni Odtok Metoda Gravity Zardevanje
Velikost 3 inch
Uporaba Kad
Vrsta Odtoki

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene