Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

MUQZI 31.8 Steblo 45Mm Izposoja Izhaja Gorsko Kolo Steblo Kratek Ročajev Stebla Za Cestno Kolo MTB BMX Kolesarjenje Fixie Prestavi

Na zalogi
€14.14 €8.62

Sku:

p12577

Oznake:

Ta oblika izboljša aerodinamične lastnosti steblo, ki je nekaj road tekmovalce bodo cenili.

[KOLO STEBLO SIZE]- Mehek estetike združiti s uspešnosti v tem Krmilo Steblo, ki je Primerna za 31.8 mm (1-1/4 inch) krmilo, sprednje vilice premer stebla za 28,6 mm (1-1/8inch) ,Dolžina: 89.7 mm,Teža: 135 g.

Kolesa krmilo stebla Izdelana iz visoko kakovostnih 3D Kovanega aluminija zlitine, čvrst in vzdržljiv, ne enostaven za preoblikovanje in rje,Mat črna končna zaradi česar je zelo enostavno obrišite in čist,je Primeren za večino MTB gorska kolesa, cestna kolesa, omejeno orodje, kolesa, BMX, itd.Prišel DIY za nadgradnjo svoje kolo, za bolj udobno vožnjo izkušnje.

Kolesa steblo je enostaven za namestitev, Le povezati gor kolo steblo riser, da se sprednje vilice steblo.Štirih vijakov bar objemka ima bar, varno v mesto.Povečanje trenja med kartico v režo in krmilo je mogoče učinkovito preprečiti vpliv vibracij in izgubo nadzora med vožnjo.

Barva:rdeča/Zlato/Modra/Črna

Material:Aluminij zlitine

Vsebina Paketa:

1 x bike Steblo

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene