Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Feelworld 6 Inch FW568S Na Fotoaparat, Video Monitor, 1920*1080 4K HDMI 3G-SDI 367PPI 1000:1 Strokovni Broadcast Področju Monitor

Na zalogi
€3 415.07 €1 366.02

Sku:

p12967

Oznake:

6-palčni SDI/HDMI Področju Monitor

FEELWORLD FW568S je 6-palčni full HD polje zaslon, opremljen s 3G-SDI, 4K HDMI vhodne in izhodne vmesnike, in določa vrsto spremljanje in oblikovanje orodij z novimi meni postavitev, različnih numeričnih parametrov, ki so jasno na prvi pogled, enostavna za nastavitev.Tam je F970 zunanjo namestitev in power kit na zadnji FW568S, ki se lahko namesti kot so brezžični prenos, LED luči, itd.Združuje zaslon z brezžični prenos, da se znebite nepotrebnih kablov.In FW568S kompakten in lahek, še posebej primeren za uporabo z gimbal, da izpolnjujejo fotografi in 1. AC, da se premaknete na nastavitev .

Full HD LCD-Plošča

Ogled jasno in ujemite vsako podrobnost z zaupanjem

FW568S prihaja s polno HD ločljivost 1920x1080, zagotavlja odlično podrobnosti, tako da boste lahko uživali ostrejši in bogatejše barve slike.

Kompakten in Prenosen, Idealen za Gimbal

Majhne velikosti monitor je primeren za uporabo z gimbal, in teža FW568S le 203g, to je kot nalašč za tiste, ki potrebujejo enostaven za uporabo, lahek na zaslon fotoaparata, kot so gimbal subjektov, ali strelcev, ki so vedno na poti.

Kolo Delovanja Gumba + Novega UPORABNIŠKEGA vmesnika Meni

V FW568S sprejme vrtljivi gumb delovanje, preko ključa , lahko dokončanje vseh nastavitev .Novega UPORABNIŠKEGA vmesnika meni, sprejme programske opreme, funkcije so iconized, in vrednosti, ki na prvi pogled.Je bolj priročno in hitro delovanje funkcijo.

Inovativne Zunanjo Namestitev in Power Kit

Poenostavite vaše fotografije oprema

Sony F970 zunanjo namestitev in power kit zasnove se doda na zadnji strani monitorja.Zunanji komplet se lahko uporablja za namestitev in namestitev zunanje naprave, kot so brezžični prenos, LED luči, video pretvornik in drugih, ki se lahko napaja z Sony F970 baterije.Močno prihranek prostora zaseda opreme in zmanjševanje teže fotografska oprema.

Kit ima dva križa reže, lahko prilagodite položaj zunanje naprave, ki jih odvijete vijake.Ko jih ne potrebujete, komplet, lahko neposredno odvijte vijake in odstranite komplet.

SDI/4K HDMI Vhod in Izhod, Izpolnjujejo Več Izbor

Monitor je opremljen z SDI in 4K HDMI vhod in izhod, združljiv s film kamero DSLR fotoaparat, mirrorless fotoaparat, se zavedaš, sočasno spremljanje oziroma direktorjev, fotografi in 1. AC, podpira do 4K@30Hz, zaslon je gladko in jasno.In zagotavlja 3,5 mm vhod za slušalke vhod za monitor audio.

DC Napajanje

Moč vaše DSLR ali mirrorless fotoaparat

Zagotavlja pomožna moč out (DC OUT 8V), ki omogoča strelcev moč svoje kamere.Z baterijo, adapter kabel (dodatna oprema), se FW568S razteza fotoaparat run-time, medtem ko zagotavljajo bolj uporabni zaslonu.

Sod izhod za napajanje vašega digitalnega fotoaparata z ločeno na voljo DC spojnik preko adapterja (NP-FW50 Sony & LP-E6 Canon & DMW-BLF19 Panasonic).Več adapterji kmalu.

Opomba: ker se različne znamke in modele kamere, ki zahtevajo različne moči za normalno delovanje, fotoaparat morda ne bo mogel sprejeti slike ali video običajno.Zato je treba pri uporabi baterij, da moč je spremljala, da bi za uporabo fotoaparata običajno, zato je priporočljivo, da uporabite veliko zmogljivosti povsem napolnjeno baterijo.

Več Napajalni Načini

Poleg DC 12V vhodna moč (lahko z uporabo 12V/1,5 A ac), FW568S je tudi F970 baterije tablice, in podpira 5V Tip-C vhod, ki lahko poganja mobilni telefon, polnilnike ali power bank (vsaj 5V/2A) .

● Združljiva Baterijo: Sony F970, F960, F950,F930, F770, F750, F730, F570, F550, F530 serije. (Opomba: baterija se ne vključuje, prosimo kupite ga posebej)

Strokovno Pomožna Orodja, Navdih Za Vaše Ustvarjanje

Monitor vključuje številne uporabne funkcije, kot so predvajanje, napačne barve, ostrina pomoč, vgrajena avdio, slikovnih pik pixel, okvir vodniki, devet mreže itd.Kot tudi prilagodljiv 3D LUT izvajanje (uporaba vgrajene v DNEVNIK, da Rec.709 video ali prenesti .kocka datoteke).

Obremenitev po Meri 3D LUTs,Predogled Snemanje Pogled na Področju Fotografiranja

Podpira nalaganje 32 meri LUTs

V LUT vstavljanje funkcije naredi barvni kalibraciji lažje in bolj intuitivno, optimizacija poteka dela in izboljša učinkovitost dela v zgodnji fazi fotografiranja.Lahko uporabite vgrajeni DNEVNIK ali prenesti .kocka datoteke.FW568S vam omogoča, da naložite interno do meri LUTs (do 32 uporabniške datoteke lahko uvozi), izgleda ali profili kadarkoli preko TIP-C na USB priključek .Reže in takoj izberite med njimi, vzdrževanje ustvarjalnih potreb, vedno.

Natančne krivulje, spremljanje

Shranite vaš proračun

Ko je treba analizirati kakovost slike bolj natančno kot samo gledaš sliko, nato pa uporabite FW568S je zgrajena v valovnih oblik spremljanja!Izbirate valovnih oblik (RGB Parade, YUV Parade, Y Parada), vektor, histogram, avdio fazi in ravni prikaže, in dobili broadcast natančne krivulje, spremljanje, ki prikazuje vse, kar morate vedeti o tehnično video in avdio signale.Funkcije je mogoče odpreti ločeno, in tudi podporo z eno tipko če želite odpreti vse področje način.FW568S postane idealna izbira za živo spremljanje proizvodnje, zato vam ni treba več uporabljati ločeno drago obsegov!

Blagovna Znamka CAMKOO, Seetec
Zaslon 6"
Tip Vtiča EU plug, NAS plug, AU Plug, UK Plug, JP
Podpora Jezika Japonski, Francoski, Nemški, Španski, Ruski, Angleščina, Korejski, Poenostavljena Kitajščina, Tradicionalni Kitajski Stil
Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene