Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Led Na Prostem Sončne Luči Gob Obliko Svetlobni Niz Luči Za Travnik, Vrt, Teraso Ulica Dekoracijo Zunanja Razsvetljava

Na zalogi
€14.20 €7.09

Sku:

p13295

Oznake:

U. S. kupec opozorilo:

Območja, kjer NAS skladišče ne dostavi blaga, so: Havajih, Aljaska, Puerto Rico, Guam in druge NAS čezmorska ozemlja.In vojaške naslov.

Španski kupci opozorilo:

če je vaš naslov, ki vključuje naslednje poštna številka prosimo, da ne izbere španski skladišče.

Poštna številka se začne s 35/38.

V tujini skladišča ni bilo mogoče dostaviti.

Gobova Dekorativni Poti Krajine Luči Nepremočljiva Sončna Pot Dvorišče Luči Trajne Enostavno Namestitev Risanka za Dom Vrt

Značilnosti:

1. Zunanja Razsvetljava: To je sončna dvorišče svetloba sestavljena iz 8 lepe gobe LED luči, s toplo belo barvo, primeren za uporabo v dvorišči, zunanje okolje, in še več.Kapaciteta baterije je 600mAh nikljevega vodika baterije, ki določa, da neposredni sončni svetlobi za 4 do 8 ur, da se popolnoma brezplačno in se lahko uporablja za 8-12 ur.

2. Nepremočljiva: travnik svetilka je vodoodporna razred IP65 in je narejen iz trpežne plastike materiala, da se zagotovi dobro podporo v ekstremno vreme, sneg in dež.

3. Enostavna namestitev: Dekorativne luči so enostavne za uporabo, samo treba pritisniti do tal, in zahtevajo, 4-5 ur sončne svetlobe, da se prepričajte, da je baterija popolnoma napolnjena, ko prvič uporabi, brez potrebe po dodatnih žic ali priključkov.

4. Vrtni okras: edinstvena sončne gob dekoracijo tla in pritrdi luči ustvari udobno in elegantno vzdušje ponoči, zaradi česar je zelo primerna za okrasitev vrtovi, dvorišča, dvorišča, poti, steze, dovoznih poti, itd.

5. Risanka: Sestavljen lepe gobe oblikovane luči, medtem ko z uporabo najbolj naprednih materialov, ki zagotavljajo trajnost proizvoda, je stabilno in trajen za uporabo v prostem okoljih.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Vrtne Svetilke

Poreklo: Celinska Kitajska

Je Svetil Vključeni: Da

Vir svetlobe: LED Žarnice

Slog: Sodobno

Uporaba: v SILI

Številka Modela: Vrtne Svetilke

Svetloba, barva: toplo bela

Vrsta (neobvezno)1 Povlecite 8,1 Povlecite 12

Nepremočljiva razred: IP65

Baterija: 600mAh nikljevega vodika baterije.

Neposredni sončni svetlobi za 4 do 8 ur, popolnoma napolnjena, ki lahko delajo za 8-12 ur

Uporaba scenarij: dvorišče, na prostem

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Pakete:

1 x Lahka Tla

1. Vse postavke, se lahko preveri dvakrat in dobro pakirano pred pošiljanjem.Elementi bodo odpremljena v roku 3-7 delovnih dni potem, ko stranke plačilo naročila.Ker imamo na tisoče da everydays.Smo morali urediti pošiljko eno naročilo za eno naročilo.Bomo poslali izdelke za vas ASAP. 2. Smo le ladja Potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 3. To običajno traja približno 20-60 delovnih dni za dostavo paketov do cilja(na oddaljenih območjih,lahko traja malo dolgo).Medtem,lahko izberete DHL Express skrajšati dobavni rok, če boste potrebovali bi nujno. 4. Če ne prejmete naročila v 60 delovnih dni,vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom negativne Feeback,se bomo potrudili, da vam pomaga odpraviti težavo.

1. Če niste zadovoljni s točko, ko ga boste prejeli,prosimo, vrnite se vrnili v roku 10 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Obrnite se na nas, preden boste vrnili. 2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev. 3. Povrnili vam bomo ste polni denarja,upone prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, ki spadajo. 4. Če je predmet, ki je poškodovanih med prevozom ali ne morete uporabljati običajno,vas prosimo, contactus pravi, da so fotografije predmetov in povrnili vam bomo denar.

1. Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta! 2. Če prejmete naročila in je v dobrem stanju,bi vam bili hvaležni, če bi lahko pustite 5-Zvezd Pozitivne Povratne informacije za transakcijo. 3. V nasprotnem primeru,bi vam bili hvaležni, če bi nam pišite pred odhodom 1-Star 3-Zvezde Povratne informacije,mi bo veselje, da se zagotovi zadovoljivo rešitev.

Številka Modela Vrtne Svetilke
3 svetlobna gobe
Poreklo Celinska Kitajska
Raven Zaščite IP65
Je Svetil Vključeni Da,
2 SOLARNA SVETILKA NA PROSTEM
Nepremočljiva Razred IP65
Certificiranje Noben
Je Zatemniti No
Telo Material ABS
1 vrt sončno svetlobo na prostem
Slog Sodoben Slog
4 Vrt sončne svetilke
Postavka Vrsta Vrtne Svetilke
Blagovna Znamka alloet
Značilnosti Sončne
Uporaba V SILI
Vir Svetlobe LED Žarnice
Vir Napajanja Sončne
Barva Svetlobe toplo bela

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene