Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

2.4 G brezžični krmilnik za igre Xbox Eno pripomoček za Android pametni telefon/Pare PC krmilnik za igre za PS3 igri za Nadzor

Na zalogi
€475.86 €125.24

Sku:

p13520

Oznake:

2.4 G brezžični krmilnik za igre Xbox Eno pripomoček za Android pametni telefon/Pare PC krmilnik za igre za PS3 igri za Nadzor

Opomba

Samo črno barvo lahko združljiv z mobilnim telefonom,in samo združljivi z različicami spodaj Android 10

2,4 GHz Brezžični Krmilnik

Ta krmilnik za igre nima nobene funkcije Bluetooth, z uporabo mature 2.4 G brezžična tehnologija za prenos!Vrhunsko samodejna povezava.Uporaba visoko zmogljivih žetonov, se gamepad v igri ima boljšo stabilnost, visoko precizne 360° Rockerji, zamuda, ki je skoraj nič, podpira vse vrste naprav android.

Podpora za Xbox enem,RAČUNALNIK, tablični računalnik, TV okno, smart TV, za PS3, itd.S človeškim telesom krivulja design, ne boste počutili utrujeni, tudi če ste zasvojeni z igro za dolgo časa

Q: Če misliš, da obstaja težava z izdelkom, ali vam ni všeč izdelek, kako lahko rešiti?

A: Prosim, obrnite na servisno službo trgovine v najkrajšem možnem času.Poleg tega obstaja v 16 državah podporo "Prosti Return",na strani izdelka, prikaže "brez Vrnitve" service label,ki lahko Brez razloga Lokalni Vrnitev, da bi dobili Polno Povračilo v 15 dneh po potrditvi prejema.

Q: Zakaj sem prejela le upravljavca in sprejemnik, št krmilnik imetnika in OTG?

A:Prvič, prosimo, potrdite, da ste jih kupili s krmilnik imetnika in OTG različici vaše naročilo, ker je krmilnik imetnika in OTG je neobvezno, ni vse naloge, ki jo imajo.Potem pa, če ste že potrdi naročilo, ki ste že kupili krmilnik imetnika in OTG kartic, vendar vam ne bo mogoče poslati, ga, prosimo, obrnite na našo customer service, bomo poslati ali vračilo vas.

Q:Zakaj gamepad, ki je ne more povezati z moj telefon ?

A:Prvič ,prosimo, poskrbite, da ste odprli OTG funkcije telefona ,drugi,prosimo, preverite andriod različico,saj je naš krmilnik je lahko, ni združljiv z operacijskim sistemom Android 10 in več.

Q: Kako lahko preverim, če ročaj je normalno?

A: Na primer, če uporabljate sistem windows, boste morali priključite na računalnik za odkrivanje.Ko vklopite računalnik, odprite [Print Naprave], najdi krmilnik za igre ikono v [Device] stolpec, kliknite z desno miškino tipko in izberite [Krmilnik za Igre Settings] na desno tipko miške kliknite meni in nato kliknite v [Lastnosti] (da), pod [Test] tab, bomo lahko preverili, ali hlačnice gumbi delujejo pravilno.

Q: ali Bo gamepad imajo funkcijo Bluetooth?

A:NE!Ta krmilnik zabava podpira 2.4 G povezave.Če želite igrati igre na telefonu, prosimo poskrbite, da vaš telefon podpira OTG!

Q: Kako povezati konzole v prvi uporabi?

A: pravilen postopek je, da napolnite krmilnik najprej zato, ker je baterija morda prazna zaradi dolgoročnih dostava.

Q: ali Bo Gamepad so vibracije funkcijo?

A:Da, prijatelj , Vgrajen dvojni motor super vibracije in obleko za veliko iger , kot so igre dirke.Poveča občutek izkušnjo iger na srečo .

Q: ali Bo Gamepad so Slušalke?

A:Ne,prijatelj,ne da imajo priključek za Slušalke.

Pogosta VPRAŠANJA

Združljiv Znamko/Model Nintendo
Sprožilec, Tip Nelinearne
Poreklo Celinska Kitajska
Blagovna Znamka Readson
Paket Da,
Združljiv Model Nintendo GameBoy Color
Vrsta Blazinice

2 Ocene za ta izdelek

  • Gost
    2023-06-02

    Deluje odlično, vendar je zelo lepo in odvajanja in hitro je prišel s polja vse zmečkan

  • Gost
    2023-05-22

    Odličen Izdelek, zelo dobro ga priporočam 100%

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene