Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Motorno kolo Kolesa Reflektor Varnost Opozorilo Platišča Nalepko Trakom, Avto Nalepke, Odsevni MTB Kolo Odsevna Nalepka, lepilni Trak

Na zalogi
€3.92 €3.10

Sku:

p15465

Oznake:

Značilnosti:

Odsevni trakovi sama po sebi ne oddajajo svetlobo in bo odražala svetlobo, ko je srečanje je svetlobnimi viri.V strongers luči, v highers je-odraz nalepke.

Odsevne nalepke se uporabljajo predvsem za nočno kolesarjenje in potovanja, predvsem opozoriti okoliških ljudi in vozil, zmanjšanje možnosti za trčenje z drugim vozilom ali pešci, in zagotavljanje varnosti.

V satja-design močno izboljša-razmislek svetlost in je še posebej privlačen za oko.Strongers oprijem in ne bo peel off.Enostaven za namestitev in paste, ki so neposredno.

Odsevni premaz je odporen na vodo, odporne na obrabo, visoke temperature odporen, ima dolgo življenjsko dobo, močno reflektivni svetlost in svetlo barvo.

Pogosto se uporabljajo: Odsevne nalepke so zelo primerne za avto, čelade, motorna kolesa, kolesa, klobuk, nabiralnike, jakne, teče majice, ograje, itd.

Specifikacije:

Material: PVC Reflektivni

Barva: Srebrno-Bela/Rdeča/Rumena/Zelena/Modra-color/Rdeča, Belo-barvno/Črno Oranžna/Pisane Slog

Širina: Pribl. 1cm/0.39 palčni

Dolžina: Pribl. 8m/26.25 ft

Paket Vključuje:

2 Roll Odsevni Trak

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja, se prepričajte, da vas ne moti, preden bi.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Blagovna Znamka OOTDTY
Vrsta odsevne nalepke
Velikost as shown
Material Odsevni PVC
Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene