Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Atermiter Matično ploščo Kit Set Z LGA 2011-3 Xeon E5 Razdaljo 2670 V3 CPU Procesor 32GB DDR4 3200MHz REG Ecc RAM Pomnilnika Combo

Na zalogi
€114.49 €91.59

Sku:

p15928

Oznake:

-

Brezplačna Dostava

Brezplačna Dostava

Nakup Opombe :

Videz/test je treba preveriti takoj, ko paket podpisan, in matični plošči, ne morete namestiti v računalnik primeru (vgradnja v primeru velja umetno škodo).

Prosimo, upoštevajte,: slike za sklic, pomnilnik delcev in videz, zaradi različnih serij, bodo imeli različne spremembe.

Opomba :

da je novi stari modeli so poslana naključno, matične plošče serij, so različne, in videz se lahko razlikujejo.

Um prosimo, ne da kupiti!

Za davčne problem v Braziliji, pls poskrbite, da boste lahko rešili carinjenje težave, ki jih sami, če ne morete rešiti, ne bomo vam svetujemo, da nakup blaga v naši trgovini.Nismo odgovorni za carine.Hvala za vaše prijazno razumevanje.

Za davčne problem , pls poskrbite, da boste lahko rešili carinjenje težave, ki jih sami, če ne morete rešiti, ne bomo vam svetujemo, da nakup blaga v naši trgovini.Nismo odgovorni za carine.Hvala za vaše prijazno razumevanje.

Opazil: Isti platformi samo različne barve in različne serije.Smo poslali za naključno.prosim, ne kraj, da če ste um.

Prosimo, upoštevajte, da:E5-2670V3 le vrh za podporo DDR4 1866Mhz .To pomeni, da bo na voljo le 1866Mhz ko namestite 3200Mhz.Prosim, ne kraj, da če ste um.Si lahko preberete 3200mhz na CPU-Z. Atermiter motherboard LGA 2011-3 z M. 2 NVME reža, Podpira Samo DDR4 ECC SATA3.0 USB3.0 Funkcija: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti!Podpora REG ECC pomnilnik strežnika.Podpora M. 2 NVME SSD Visoka kompatibilnost za višje izkušnje.Vse trdne kondenzatorji, fine izdelave, strokovno stabilnost.Vtičnico ima 8-pin, 24-pin priključek za napajanje.Pomnilniška reža označena oranžno barvo je glavni režo, in črni barvi, je sub režo, ki mora biti vstavljena v glavni režo Specifikacije: Model : Atermiter Pogoj: Polni novih PROCESOR vtičnica: LGA 2011-3 CPU s podporo:za Intel series z LGA 2011-3 vtičnico (Xeon E5 2620/2630/2640/2650/2660/2670/2680/2690/1650/1660 V3 serija) Pomnilnik vtičnice: 4* DDR4 Max pomnilnik podpirajo: 4*16 GB Pomnilnik DDR4 tip podpirajo: non-ecc/reg ecc/ecc(strežnik ram-a lahko ne dela z namizja ram, to je compability problem.) Integrirana grafična kartica: Brez Matično ploščo dimenzije: 280*220mm Matično ploščo teža(vključno z embalažo): 1 kg ali tako Opomba: 1:barva dnu tablice režo lahko razlikujejo od serije do serije, vendar to ne bo vplivalo na uporabo izdelka.Izdelek je neprestano optimizirati in nadgraditi. 2:Prosimo, dovolite 1-3 mm, razlikuje zaradi ročnega merjenja. 3:Zaradi različnih zaslon in drugačni luči, slika morda ne prikazujejo dejansko barvo izdelka.Hvala za vaše razumevanje. 4:Ta planform potrebuje močan napajalnik.prosimo, poskrbite, da je vaš napajalni lahko dovolj, da podpira to planform.(vsaj 500w blagovne znamke napajanje) 5:baterije v matično ploščo fotografije bo treba odstraniti, preden odpremo, kot baterije je prepovedano na CN post in po meri.

Opomba za Mainboard

1.Zaradi različnih proizvodnih serij, matične plošče, bi verjetno imeli nekoliko drugačno zasnovo, kot so različne reže za pomnilnik barvo ali SATA vrata položaj ali matične plošče, različico itd.Naš cilj je, da postopoma postane bolj močan.Ne bomo dajali vsa nadaljnja obvestila. 2.Za problem netočne nadzor temperature test matično: matično ploščo nima nadzora temperature chip in programske opreme, test je virtualna temperatura (lahko 110°-120°).Dejanska temperatura se lahko testirajo s telesom termometer, in običajnem ne presega 50°. 3.Matični plošči ne podpira načina spanja.Prosimo, preberite podrobnosti pred nakupom.Če ste um, prosimo, da ne kupujejo.Če boste kupili, vam bo prebral in vem, privzeto.

4.Zaradi razlogov, stabilnosti matične plošče, matične plošče LED osvetlitvijo bo preklicano v prihodnosti.Ne bo nobenih dodatnih obvestila za ta položaj.Če ste um, prosimo, ne da kupiti!Chipset Model: Q87/Q85/Z87/H87/H81/B85/Drugih Izdelkov čipov pošlje naključno, ne sprejemajo določeno čipov.Prosim, ne kupiti, če ste mislih!Običajno H81/B85/Q85 je glavni.Opomba: V ta komplet (matična plošča+PROCESOR+RAM), matične plošče, je čisto nov, CPU in RAM se uporablja(in ne novega).Smo popolnoma glavnik testiranje pred dostavo.in poskrbite, da bo celotno nastavite lahko deluje brezhibno.Ker CPU in RAM-a so uporabljene oznake na to, prosimo, ne kraj, da če ste um. (Stare in nove ravni RAM+CPU ne more biti pod nadzorom, in se pošlje naključno.)

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Obvestilo: 1:Zaradi pogoste zamenjave nekatere izdelke paketov, blaga, prejmete morda ne bo popolnoma enako kot slike.Stran slike in opisi so samo za referenco.Prosimo, da upoštevate dejanski predmet, ki ste ga prejeli.Hkrati bomo poskušali naše najboljše, da posodobitev slike v najkrajšem možnem času, ki bo neprijetnosti, ki vas! 2:baterije v matično ploščo fotografije bo treba odstraniti, preden odpremo, kot baterije je prepovedano na CN post in po meri 3: Za davek problem v Braziliji, pls poskrbite, da boste lahko rešili carinjenje težave, ki jih sami, če ne morete rešiti, ne bomo vam svetujemo, da nakup blaga v naši trgovini.Nismo odgovorni za carine.Hvala za vaše prijazno razumevanje.

Notranji Priključki & Glave 24-pin Glavni Napajalni Priključek
Nazaj V/I Vrata 1x RJ45, PS/2 Combo, 6 x Audio Jack
Uporaba Strežnik
Blagovna Znamka Atermiter
Podpora USB Tip USB 2.0, USB 3.0
Število SATA Vrata 6
Število PCIe x 16 1
Avdio Kanalov 5.1
Procesor kompatibilnost Intel Xeon Serije E
Število PCIe x 1, 1
Vgrajeno LAN 1x RJ45
Pomnilnik kanal Dvojno
Form Factor CeB, ATX
Proizvajalec Čipov Intel
Podpora Pomnilnika Vrsta DDR4
Podprte RAID No
Shranjevanje Vmesnik Tip SATA, SATA 3
Max LAN Hitrost 100 mb / s
S CPE Da,
Število M. 2 1
Navedenim Datumom Začetka Prodaje, 2013
Število PCIe x 8 0
Uporaba Scenarij Avdio & Video, Urad, Design, Video Produkcija, Delovno mesto, Strežnik
Število Rež Za Pomnilniške Kartice 4
Število PCI 0
Poreklo Celinska Kitajska
Maksimalna Kapaciteta Ram-A 128 GB
Vrsta Vtičnice LGA 2011-3
Število PCIe x 4 0
PCI - E standardi PCI - E 3.0
Nabor vezij Intel B85
Posebne Funkcije Noben
Vrata USB 3.0
Paket Da,

4 Ocene za ta izdelek

  • Gost
    2023-04-10

    Paket je popolnoma pakirani, kot je opisano le ni baterije za bios-a, vendar to ni kritično dostavljeno manj kot 14 dni pred Moskvo

  • Gost
    2023-06-07

    Ogenj.

  • Gost
    2023-05-08

    Matične plošče, je prišel napako (FO) sem poskušal moja kartica povratne bremenitve

  • Gost
    2023-04-20

    Vse je dol nedotaknjena. celoten paket. vse je kot novo. ne preveriti še.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene