Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Visok Pritisk Predenje Fan 360 Stopinjsko Obračanje Strani Tuš Glavo Z Majhnimi Turbo Tlak Vode Nastavljiva ABS Tuš Glavo

Na zalogi
€62.16 €31.08

Sku:

p16819

Oznake:

Predenje Fan

Ker grobo logistika hitre dostave lahko povzroči poškodbo blaga, nova generacija zaščita z zračno blazino vrečke so bile posodobljene, da zagotavljajo bolj celovito zaščito za izdelke.Prosimo, bodite prepričani, da kupujejo, hvala vam!

Opis Izdelka

[Visokim Tlakom Design]Tuš glavo omogoča pretok vode ustvari tlačni pretok skozi vrtijo kolo, ki povečuje hitrost pretoka vode, povečanje tlaka vode.uporaba za nizek vodni tlak. [Varčevanje z vodo]Tuš glavo uporablja mikro šoba tehnologija omogoča vtičnico luknje manjši in gostejši, kar povečuje hitrost pretoka vode, hkrati do 40% za varčevanje z vodo kot navadna showerhead. [Vklop/IZKLOP]Tuš glavo ima Stikalo ZA vklop/IZKLOP in podporo tlak vode nastavljiva .Samo pritisnite na stikalo na šobi ročaj za nadzor pretoka vode v vsakem trenutku. [Enostaven za Uporabo]Ročni tuš glavo sprejme G1/2 mednarodni standardni vmesnik, primeren za večino cevi in nosilci ali tuš prilogo roke, ga je mogoče namestiti sam po sebi brez uporabe vodovodarji in orodja.Ali želite dobre vode tlak v vaši tuš?To je tlak tuš glavo, ki lahko pomaga uporabnikom, z nizko tlaka vode, kot so RV, visokih apartmaji, starih stavb,s, in Čolne, dobro tuš izkušnje.Edinstven vodni stolpec design.

Paket Vključuje:

1 x ABS pod tlakom, Tuš Glava+1 x PP filter bombaž (vključene)

Tuš Glavo Funkcija Varčevanje Z Vodo Tuš Glave
Slog Sam Glavo
Številka Modela HST08
Funkcija 1 360 stopinj rotacija, tuš glavo
Material Plastični
Funkcija 3 Tlak vode Nastavljiva ABS Tuš Glavo
Končna Površina Noben
Tuš obliko Krog
Funkcija 2 Naklona 15 stopinj prilagoditev
Poreklo Celinska Kitajska
Vrsta Fiksna Vrtljiv Tip
Vrsto Namestitve Roko Držite
Je Pametno Napravo No

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene