Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Led Luči DC12/24V 5 V 1 WiFi LED Krmilnik RGBCCT Miboxer WL5 2.4 G ali Eno barvo, SCT RGB RGBW RGB+SCT Led Trak APP/WiFi /

Na zalogi
€23.99 €22.79

Sku:

p17370

Oznake:

Izdelek sellpoints

Led trak: rgb led trak lahko uporabljate kot daljinski upravljalnik, ki je zelo priročen za uporabo.lahko preprosto nadzorujete svetlost svetlobe, na zaslonu obrišete še s krpo ali obrišite z vlažno krpo.

Širok spekter uporabe: rgb krmilnik se lahko uporablja v različnih krajih, kot so spalnica, dnevna soba, kuhinja, pisarna, itd.

Izjemno zmogljivost: rgb krmilnik je izdelan iz visoko kakovostne abs materiala, ki je vzdržljiv in ima dolgo življenjsko dobo.POGLEJ NA TO:Miboxer WL5 2.4 G 5 V 1 WiFi LED Krmilnik Za Eno barvo, SCT RGB RGBW RGB+SCT Led Trak APP/WiFi /Tretje Stranke Glasovni Nadzor

LASTNOST PROIZVODA:✨ 1: Wrmihu ponujajo neverjetno naš izdelek.Vrsta naš izdelek je z rgb controler.Vir napajanja, ki je dc.Certificiranje je ce.Izdelek izvirnik iz cn(izvora).

✨ 2: napetost naš izdelek je 12-24v.

RAZLOGI ZA NAKUP:✨ Miboxer led trak krmilnik: rgb led trakovi krmilnik funkcije treh različnih barvnih možnosti, ki so enostavno, da se ujemajo z vašo notranjo opremo.

✨ Mibox rgb wifi: podpora mibox rgb, lahko na enostaven način dostopate do priljubljenih aplikacij in storitev s telefona ali tabličnega računalnika z rgb brezžičnega omrežja.

✨ Mibox led wl5: rgb krmilnik je zasnovan tako, da vam zagotavlja enostaven in priročen način za nadzor vašega led, kot so pametni telefoni, daljinski nadzor, itd.

✨ Enostavno namestitev: rgb krmilnik je enostaven za namestitev in razstaviti.samo priključite v računalnik vrata usb, nato pa boste lahko uživali brezžični nadzor.

✨ Odlično združljivost z rgb krmilnik je združljiv z večino naprav, kot so windows, macos, android in tako naprej.uporablja se lahko tudi za brezžični daljinski upravljalnik.

KUPEC PRAVI:✨ Hitro minila, krmilniki so afigenic, sem se prvič.

✨ Vse deluje brez težav, je povezan z alice.zame, velik minus, ko dimiroing led trakovi, krmilnik daje squeak na velik obseg svetlost odstotne prilagoditve, squeak ni na 100% svetlost in za 1%.

POVEZANE INFORMACIJE:✨ Dobili miboxer 5 1 wifi led krmilnik wl5,mi svetlobe wifi ibox krmilnik na večji prihranek.

Vir Napajanja DC
Napetost 12-24V
Številka Modela 5 v 1
Nihanje Frekvence 50
Controled Metoda WIFI
Postavka Vrsta RGB Controler
Garancija 2 leti
Primerno Osvetlitev LED Luči
Način povezave Priključek
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Poreklo Celinska Kitajska
Moč 244
Daljinsko Razdalja 30
Značilnosti RGBCCT
Certificiranje CCC, ce, ROHS, UL
Max. Moč Naložiti 288
Material ABS

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene