Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

ABUESS Tuya Fingerbot Plus Robot Smart Home Gumb Potiskalo Stikalo Bot Smart Home Delo Z Alexa googlova Domača stran Smart App Življenje

Na zalogi
€6.83 €3.48

Sku:

p175493

Oznake:

Opis:

Dimenzije: 32mm x 32mm x 32mm

Teža: 32 g

Brezžični Protokol: Bluetooth Low Energy 4.2

Kabina navor: 1.6 kp cm

Največ roko gibanja: 8 mm

Zmogljivost baterije: 1*CR2 (baterija vključena)

Baterijsko napajanje: ne smete ponovno polniti.

APP:meshhub App/Smart App Življenje

Specifikacije:

【Fingerbot Plus】Fingerbot Plus je eden več kot gumb Fingerbot, ki lahko nadzorujejo delo robotsko roko skozi gumb.

【Smart Kliknite Dno】Smart Bluetooth Fingerbot Plus je namenjen za preoblikovanje vašega hiša tradicionalnih stikala in gumbi v pametni tisti, ki jih preprosto kliknite z bot gumb potiskalo;vgrajen Tuya čip omogoča pametno operacije v Smart Življenje App za inteligentni nadzor ne glede na to, kje ste;Baterija napaja, se odpravi težave polnjenje;

【Bluetooth】Zelo preprost način za seznanjanje, v Tuya Smart Življenje Aplikacij s telefonom Bluetooth na in 2,4 G WiFi povezana za to Bluetooth različica,št hub, potrebne za dostop do več inteligentne funkcije in funkcije v App.Gor in dol gibanja opcija s 0-100 nastavljiv da izpolnjujejo svoje povpraševanje na konkretne naprave;celo pokaže kot ohranjanje nastavljeni čas za dodatno udobje.

【Glasovni Nadzor】Modno nadzor vaš običajni aparati prek glasovnega ukaza za Alexa in Google Asistentka Siri,aktiviranje vakuum s voice(Uporaba z Bluetooth prehod) in na daljavo moč na vaš urad PC ali hišo tradicionalnih aparatov z stikalo ali gumb design brez truda.

【Fingerbot je združljiv z različnimi gumbi in stikala.】 To lahko preprosto držijo kateri koli površini in rekonstrukcija starega aparata.Če imate nameščen v nasprotni smeri,ni več skrbi o tem,je v App invertnim stikalo možnost, da prilagodite svoj položaj kjerkoli ste,zagotavljanje svoje življenje z prihranek časa in prihranek energije za realnem času baterija je nadzorovanje ravni.Lahko uporabite Fingerbot za vaš luči, ventilatorji, kava ustvarjalci, garažna vrata, in še več.Z add-on, a rocker switch bi se lahko obrnil na obeh smereh, potiskanje ali vlečenje za VKLOP/IZKLOP le eno Fingerbot.

【Orodje paket】Njegova modularna zasnova omogoča uporabnikom, da nadomestiti Fingerbot roko z različnimi orodje paket možnosti Fingerbot za razširitev svoje sposobnosti v različnih primerih.Vse kar potrebujete je, da trak, Fingerbot tik ob rocker stikalo ali gumb z trak za

Paket Je Vključeno:

1 * Fingerbot

2 * 3M nalepka

Opombe:

1. Čas lahko poganja samo v Bluetooth, združljiva obseg mobilnega telefona.Če oddaljenega časa je potrebno, Bluetooth, združljiva prehod je potrebno.

2. Če želite glasovni nadzor, prosimo, uporabite to z Bluetooth-združljiv prehod.

3. Robotsko roko, lahko se uporablja samostojno, vendar je treba v Bluetooth-združljive povezave območju (približno 10 m)

Funkcija 5 Tuya Bluetooth Smart Fingerbot
Funkcija 3 Smart Mehanske roke
Kabina navora 1.6 kp cm
Funkcija 1 Fingerbot
podpora Debelo/Dropshipping
Funkcija 4 Pametno Stikalo
Dimenzije 32mm x 32mm x 32mm
Funkcija 7 Glasovni Nadzor
Največ roko gibanja 8 mm
Teža 32g
baterijsko napajanje Ne polnilna
Funkcija 2 mehansko roko
Blagovna Znamka Aubess
Funkcija 8 Pametni dom
Funkcija 6 Delo Z Alexa Google Assistent
Zmogljivost Baterije 1xCR2 baterije, vključene
Poreklo Celinska Kitajska
Brezžični protokol Nizko Porabo Energije 4.2

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene