Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

1pcs 20 cm Ravnilo Večnamensko Študent Tiskovine Plastičnih Precised Prenosni Trajne Štiri-in-one Vladarji Poučevanja Urad Stojalo

Na zalogi
€0.05 €0.03

Sku:

p18562

Oznake:

1pcs 20 cm Ravnilo Večnamensko Študent Tiskovine Plastičnih Precised Prenosni Trajne Štiri-in-one Vladarji Poučevanja Urad Stojalo

Značilnosti:

1. Plastično ravnilo: vladar je izdelan iz visoko kakovostne plastike, ki je čvrst in vzdržljiv; dobro merilno orodje, enostaven za uporabo.Visoko trdoto in prožnostjo.Lestvica je zelo natančen in se lahko uporablja za razred ali za domačo nalogo.

2. Centimeter obsega: Ta vladar je centimeter lestvici, in razpon merjenja je 20 cm.Zelo enostaven za uporabo za inženiring in subjekti, in so tudi super za risanje študentov.Uporabiti ga je mogoče za matematiko težave, izpite, ali učitelj, ki poučuje.

3. Enostavno merjenje in se glasi: Da bi dobili jasno predstavo o tem, kaj ste merjenje, zgrabi 20 cm prozorno plastično ravnilo iz vaše pisarne monitor, ena stran je zmanjšana za standard in drugi strani je valovita oblika za decoupage.

4. Širok spekter uporabe: praktično merjenje orodja za umetniki, oblikovalci, arhitekti, inženirji, študenti, itd.; primerna za učilnice, šole, pisarne, stanovanja, itd.Primeren za les, kovine in druge panoge.

5. Vzdržljiv material: vladar je izdelan iz visoko kakovostne plastike z visoko trdoto in prožnostjo.Tiskanje vrstice, jasno lestvici, natančno in prenosni.Pregledna vladar, številk in lestvice lahko vidimo na obeh straneh, ki je bolj priročen za uporabo.

Opis:

Ta vladar je centimeter lestvici, in razpon merjenja je 20 cm.Zelo enostaven za uporabo za inženiring in subjekti, in so tudi super za risanje študentov.Uporabiti ga je mogoče za matematiko težave, izpite, ali učitelj, ki poučuje.

Specifikacije:

Material: plastika

Dolžina: 20 cm

Oblika: vladar

Paket Je Vključeno:

1pc * Ravnilo

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

Blagovna Znamka OUTAD
Barve NAKLJUČNO
Poreklo Celinska Kitajska
Razpon Merjenja 0-200mm
Material Plastični
DIY Dobave Lesnoobdelovalnih
Številka Modela Vladar

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene