Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Vroče hladen Tuš Sistem Kopalnica Wall Mount Kvadratni Vodja Tuš Set SPA Dež Pade Sodobnih Luksuznih Kadi Pipo, Celoten Komplet Tuši, Pipe

Na zalogi
€2 657.25 €1 461.49

Sku:

p19538

Oznake:

*Vrste Opomba

Merjeno z roko, morda obstajajo 1-3cm razlika, prosimo za razumevanje.Če vaše vroče vode, ki je na desni strani, pustite nam upoštevajte, potem vam bomo lahko poslali desni strani vroče vode postavka.

Glede na barvni

Zaradi različnih resolucij iz različnih računalniški monitorji, barvni lahko obstaja le malo razlik z resnično izdelka, prosimo za razumevanje.

Glede paket & dostava

Smo pack element, ki najbolj s peno, zaradi številnih naročil vsak dan, paket bomo poslali v roku 3 delovnih dni po plačilu, je potrdil, prosimo za razumevanje in naj vas ne skrbi.

Glede na poprodajne storitve

Ne glede na to, kakšne težave povzroča vključujejo kakovosti in dostave, prosim, pustite nam sporočilo po vrstnem redu, bomo odgovor na čas in železa je za vas, ker vi ste naše dragocene stranke.Če vam ni všeč, predmet in poskrbite, da ni vprašanja kakovosti, potem lahko vrnete ali izmenjavo to.

Glede na povratne informacije

Cenimo vsako stranko in bo pripravila paket skrbno.Če ste zadovoljiti z našo storitev in izdelek, prosim, pomagajte, da zapustijo vseh 5 zvezdic na podlagi povratnih informacij.

Vroče hladen Tuš Sistem Kopalnica Wall Mount Kvadratni Vodja Tuš Set SPA Dež Pade Sodobnih Luksuznih Kadi Pipo, Celoten Komplet Tuši, Pipe

Poreklo Celinska Kitajska
Tuš obliko Bar Obliko
Nastavljiva Višina Da,
Številka Modela BRFSSS-023
Material Medenina
Je Pametno Napravo No
Končna Površina Lakiran

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene