Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Super Svetla Svetilka, Polnilne 6800mAh Tip c USB Zoomable Flash Luči IPX65 Nepremočljiva Ročni Baklo Luči za Kampiranje

Na zalogi
€139.83 €111.87

Sku:

p198150

Oznake:

Specifikacija

Model: K28

Lučka: XHP50/XHP70/Bela LED lBulb

Velikost izdelka: 15.7*4*2.8 CM

Neto teža: 212 G

Polje velikost: 20*10*4.5 CM

Bruto teža: 300 g

Material: aluminij composite

Vklop: Pritisnite stikalo

Baterija: 1*18650/1*26650 3AAA niso vključene)

Polnjenje metoda: TIP-CUSB polnjenje

Oprema: 5 prestav: močna svetloba - srednje svetlobe - low light - flash - SOS

Povečave: način Stretch zoom

Nepremočljiva rating: Življenje nepremočljiva

Lumen: 1200-4500 lumnov

Lučka: Vklop / lučka: 100%-75%-50%-25%

Značilnosti: Teleskopsko zoom, indikator napajanja

Paket vključuje: baklo + rep trak + darilni embalaži + USB kabel

Feaures

1. DOSEŽE DO 4500 LUMNOV - super svetle svetilka vgrajen napredni svetlost XPH50/XPH70/Bela LED Luči čip,ultra-bright svetilko lahko odpeljete do dolžine 190 Metrov.

2.5 NAČINOV SVETLOBE - Visoko / Srednje / Nizko / Strobe/SOS.Lahko spremenite glede načina enostavno, s pritiskom na stikalo gumb nežno.Stretch vodja svetilka za spreminjanje goriščne razdalje in velikost žarka.

3.6800 mAh LITIJ BATERIJA - 6800 mAh, velika zmogljivost baterije, uporabite časa, lahko doseže 8-12 ur.Opremljen s kablom USB in micro vhodna vrata, vam omogoča, da napolnite svetilka priročno.Uporablja se lahko kot mobilno moč banke, ko moči mobilnih telefonov je odrezana.

4.IPX65 NEPREMOČLJIV& TRAJNO - visoke lumnov zasilna svetilka je IPX65 nepremočljiva.Nepremočljiva design pustite, da se uporabi tudi v krutem okolju, kot so nevihte in sneg.In IPX65 vodotesna svetilka je primerna za uporabo na prostem, kot so taborjenje,raziskovanje,pohodništvo,ribolov.Ta svetilka je izdelana iz visoko kakovostnega aluminija za letalstvo, anti-slip ročaj načrta, čvrst in vzdržljiv.

I. Navodila za uporabo

1. preverite akumulator: preverite, ali je baterija napolnjena in je nameščena v pravo smer, kot baklo.

2. Pri uporabi gorilnika, izberite napetost in baterije glede na zahteve baklo, ne uporabljajte ga indiscriminately za preprečevanje gorenja vezje, in ne uporabljajte različne vrste baterij različnih napetosti ob istem času.

3. V uporabo, ko bakla svetlost spremembe bistveno za izklop svetilko, da bi preprečili baterije nad razrešnici, in pravočasno polnjenje; bodite pozorni, da baterijo nepremočljiva, vlago,-dokazilo, spusti-dokazilo, itd., polnjenje po polnilnik za polnjenje, hitro in počasi, po svetlobe postane, pravočasne odstranitve, ne obremenjenost.

4. baterije, ki se ne uporabljajo za dolgo časa, se baterija napolni in ostale, navadno v približno tri mesece in nato napolnite in izpraznite enkrat, da bi se izognili kemične korozije.

5. notranja lučka za pokal ohraniti čisto, ni mogoče obrisati z rokami ali trde predmete, brisanje prstnih odtisov na objektivu, vatirano palčko, namočeno v objektive nežno obrišite.

6. Ne izpostavljajte svetilka na sončno svetlobo, vodo, kemikalije in jedkih plinov za dolgo časa, da se prepreči škoda na baklo.

7. Ne razstavljajte baklo za ne-strokovnjakov, da bi preprečili poškodbe vezja.

II.Previdno

1. Ne svetijo luči neposredno v oči, da se prepreči poškodbe oči.

2. Ne nad-napetosti, ne presega 4,2 V, ne obrni baterije, drugače bo opeklina vezja.

3. Ko je polnjenje, prosimo, prepoznavanje pozitivnih in negativnih polov na polnilnik, ne obremenjenost in overdischarge baterije, da preprečite poškodbe baterije (čas polnjenja je običajno 5-8 ur)

4. pri uporabi gorilnika, preverite, da so teme, ki so priviti brez looseness, v nasprotnem primeru morda ne zasveti nekoliko blaga.

5. baklo je treba izogibati dajanja v sonce ali visoke temperature okolja, po prenehanju uporabe, prosimo, vzemite ven baterijo shranjujte v hladnem in suhem prostoru, ko je baterija popolnoma napolnjena.

6. Podjetje bakla ima sposobnost, da živijo nepremočljiva, splošno dež ne bo povzročila težave, vendar ne v funkciji potapljanje, prosim, ne nosijo to baklo potapljanje ali dal v vodo, bazen, kad za dolgo časa.

7. Da O-tesnilo (tesnilo obroča) in niti obračanje gladko, prosimo, obrišite Vazelin olja na površini 2-3 krat na leto.

III.Polnjenje navodila

Ni dovolj, naj se obnavljajo v času, da bi se izognili, ki vplivajo na življenjsko dobo baterije, baterije morajo biti tudi zaračuna med dolgo skladiščenje.

Polnilnik Za ponovno polnjenje
Poreklo Celinska Kitajska
Razsvetljava Razdalja 200-500 m
Blagovna Znamka Fanzhi
Telo Material Aluminij zlitine
Funkcija Odpornost Proti Udarcem, Samoobramba, moč banke, Hard Light
Preklop Načina Visoka/Srednja/Nizka
Zoom Da,
Goriščna Razdalja Nastavljiv
Postavka Vrsta Bliskovke
Certificiranje CCC, ce, FCC, ROHS
Številka Modela K28
nepremočljiva Da,
Vir Svetlobe Laser
Svetilka Tipa Pohodništvo, Kampiranje, Nočni Ribolov Sili Zunanja Svetilka
Moč 30W
Lumen Drugo
Barve Črna
Podpora Dimmer 5-8 datoteke

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene