Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Ženske Športne Hlače Hlače za Ženske Nova Kolesarska Tek Fitnes Visoko Pasu Potisnite Navzgor Telovadnice Hlače, Dokolenke Ženske, Joga Oblačila

Na zalogi
€2.47 €1.60

Sku:

p20214

Oznake:

Opis:

Udoben tkanine: Te ženske spandex teče hlače so izdelani iz najvišje kakovosti brušena golih tkanine in so mehka na dotik, namenjen za odstranjevanje vlage iz telesa in zagotavlja maksimalno udobje.Tkanina design popolnoma prilega obris telesa, ustvarjanje poenostavljen pogled za vas.

4 način stretch in compress: Naše športne hlače počutim super mehka in lahka na dotik, vendar je material, je motno.Vsak kos stisne, dvigala in oblike telesa, medtem ko vodenje mišice tople in omogoča učiteljem, da opravlja največji učinek.

Našli vaš najljubši nove hlače: Če ste ljubitelj hlače, če vam je všeč, več svobode in udobje, če ste utrujeni, bo v nakupovalno središče, da bi našli kratke hlače, ki se prilegajo vaši sliki, če ste mučili vsakdanje obrabe, ženske biker hlače morajo biti najboljša izbira za vas - to je najbolj stroškovno učinkovito in premišljeno kombinacijo hlače in smo prepričani, da vas bo, kot obsedena z njimi, kot kdorkoli drug.

Mehke in stretchy na dotik: Vsak paket naših joga hlače je narejen iz naše maslen mehka, lahka in stretchy tkanine.Ti skinny hlače so super mehka, brezbarvna, žogo brezplačno, popolnoma dihanje in higroskopski, skoraj kot "druga koža." Naše ženske biker hlače sledijo vsako vašo pločnik brez kakršnih koli omejitev in tkanina ne pretanek ali preveč debel, da netransparentnosti, ko čepe, krivljenje in zvijanje.

Visoka vitka oblika in tummy Tuck: Ženske, visoka vitka športne hlače s širokim stiskanje pasu lahko nadzirate vaš trebuh dobro, zelo se prilegajo telesu, kadarkoli, kjerkoli, da pokažejo svoje lepo telo krivulje.Elastični pas design ohranja joga hlače iz zdrsa off vaš želodec.Kot nalašč za šport ali vsakdanjo rabo, kot so Zumba, joga, tek, Pilates in bodybuilding zaradi svoje udobno teksturo, počutiš se popolnoma brezplačno in prilagodljiv.

Specifikacije:

Ime izdelka: Ženske športne hlače

Material: Spandex

Velikost: M: 40-60kg, L: 60-80 kg, XL: 80-90 kg

Paket je Vključeno:1x Ženske športne hlače

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 0.1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Starost SREDNJA LETA
Vrsta Tkanine Najlon Bombaž
Hlače Slog Redni
Spol ŽENSKE
Vzorec Tipa Trdna
CN Guandong
Dekoracijo Noben
Fit Tip Redni
Poreklo Celinska Kitajska
Material Spandex
Pas Tip Visoko
Slog Priložnostne
Sezona Pomlad/Poletje

1 Ocene za ta izdelek

  • Gost
    2023-06-03

    Zelo Dobro👍

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene