Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Mobilni Telefon, Držalo za Telefon Nosilec 360° Nastavljiv za Auto Zamenjava za Benz Razred E/GLS 2016-2021

Na zalogi
€20.70 €10.35

Sku:

p20713

Oznake:

Mobilni Telefon, Držalo za Telefon Nosilec 360° Nastavljiv za Auto Zamenjava za Benz Razred E/GLS 2016-2021

Značilnost: 1. Teža Modela: mobilni telefon je mogoče upravljati z eno roko, in mobilni telefon lahko namestite in omejeno z dajanjem to od vrha do dna.Padanje mobilni telefon, ki bo nosilec tvorijo trikotno vpetje način, ki je zelo stabilen.

2. 360° Nastavljiv: Podpira 360° vrtljivost brez mrtvega kota, in se lahko prilagodi z ustreznim kotom glede na hobije in navade, zaradi česar je bolj primeren za uporabo mobilnega telefona navigacijska.

3. Shockproof Znanja: S svojo stabilno dvostranski lepilni trak, osnove ne bo tresenje, potem ko je omejeno in znanja ne bo padel zaradi grobe ceste, zaviranje v sili, itd., tako ni treba skrbeti za telefon, ki spadajo.

4. Močno Združljivost: Primeren za večino mobilnih telefonov, mobilni telefoni, ki podpirajo za Android in IOS sistemov, in je primerna za mobilne telefone z širine manj kot 9.5 CM, ki lahko zelo trdno določi mobilnega telefona v avtu.

5. Enostavna Namestitev: Oblikujejo v skladu s original avto velikost, osnove lahko popolnoma nameščeni v originalni avto režo, brez spreminjanja položaja original avto, se lahko enostavno buckled bližini avtomobilsko navigacijo zaslonu, da odpravite mobilni telefon.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Avto Nosilec Za Telefon

Material: ABS

Barva: Črna

Opremljanja: Zamenjava za Benz razred E/GLS 2016-2021

Package Seznam: 1 x Avto Nosilec za Telefon

1 x Znanja

Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene