Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

2022 Brezžični 5.0 Slušalke Touch Kontrole 9D Stereo Slušalke Z Mikrofonom Sport Slušalke LED Zaslon Nepremočljiva Čepkov Hitra Dostava

Na zalogi
€1.09 €0.60

Sku:

p20718

Oznake:

Značilnosti:

1. HI-fi Stereo in za Zmanjševanje Hrupa: brezžične slušalke uporabi lossless High Definition opravljanja tehnologije in zmanjšanje hrupa tehnologija za proizvodnjo neverjeten stereo zvok kakovost in kristalno jasno visoki.Uživajte v glasbi, kjerkoli, tudi v hrupnem okolju.Brezžične slušalke ima vgrajen visoko kakovosten mikrofon, da vam z jasno kliče izkušnje.

2. 140 Ur Dolžina in Prenosni Polnjenje Primeru: brezžične slušalke lahko igrajo 6 ur z enim polnjenjem, in polnjenje primeru lahko zaračuna brezžične slušalke približno 23-krat, je zagotavljanje dodatnih 140 ur predvajanja.Z USB-C tehnologije, polnjenje primeru traja le 1,5 ure, da se popolnoma brezplačno.Super za vsakdanje športa, izobraževanja, potovanja in še več.

3. One-touch seznanjanje in smart touch: vzemite 2 brezžične slušalke iz polnjenje primeru, se bodo med seboj povezujejo in samodejno povezovanje s seznanjeno napravo.Z high-tech zaslon na dotik, lahko sprejemate klice, obesiti, predvajanje ali začasna zaustavitev glasbe, prilagajanje glasnosti, spremembo pesmi z dotikom brezžične čepkov.

4. Nepremočljiva: Naše brezžične športne slušalke so izdelane iz visoko kakovostnih nepremočljiva materialov, multi-proces načrtovanja slušalke telo, visoko-standard nepremočljiva test, in brezžične slušalke lahko učinkovito ohranjanje notranje komponente iz vode, dežja in potu.Kot nalašč za kolesarjenje, tek, fitnes, smučanje, potovanja, pohodništvo, vodni športi in še več.

5. Udobno in stilsko prilega: Z stabilen in udobno prilegajo, ergonomsko oblikovana, brezžične slušalke, ne bo povzročila ušesa, bolečine, tudi če ste ga nosite, za dolgo časa.S klasično eleganco, slušalke, bo pokazal svoje najboljše, ali delate, tek, ali pa samo ležali.

Opis:

Opremljen z najnovejšo dinamično horn zvočnikov z večjimi dinamičnega voznika, ima, Hi-fi sound quality, globok bas in 3D prostorski zvok, se zdi, kot poslušati koncert v živo, dali pravi zvok za vas.Boste lahko slišali, kar želite slišati, kar zunanjih zvokov v tako boste lahko slišali in interakcijo s svetom okoli vas.

Specifikacije:

Material: ABS

Brezžični protokol: 5.0

Channel (kanal): stereo

Kako uporabljati: slušalka, tip

Domet: 10 m

Maksimalna frekvenca: 50000Hz

Najnižja frekvenca: 45 Hz

Paket Je Vključeno:

1 par * Slušalke

1pc * Polnjenje prostor

1pc * USB Kabel za Polnjenje

1pc * Navodila za uporabo

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

Aktivno Odstranjevanje-Preklic Da,
Najnižji frekvenci 45 Hz
Kanal stereo
Brezžična Vrsta bluetooth
Brezžični protokol 5.0
Vokalizmu Načelo Drugo
Nadzor Glasnosti Da,
Blagovna Znamka jakcom
Poreklo Celinska Kitajska
Material PVC, ABS
Maksimalna frekvenca 50000Hz
Slog Za v uho
Sporočilo Brezžično omrežje
Kako uporabljati Slušalka, tip
Kategorija Slušalke & Slušalke
Nadzor Gumb Da,
Domet 10 metrov

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene