Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Anti-shake Magnetni Fotoaparat Ročaj Selfie Imetnik Moč Banka 3-v-1 Telefon Selfie Oprijem 3300mA Bluetooth, združljivega za Android/iOS

Na zalogi
€15.10 €10.12

Sku:

p21529

Oznake:

Magnetni Fotoaparat Ročaj Selfie Imetnik 3300mA 3-v-1 Pametni telefon, Dlančnik Selfie Zaklopa Anti-shake Brezžično Polnjenje Bluetooth, združljivega za Android/iOS, za Huawei iPhone 14 Pro

Funkcija:

1. High capacity Moč Banke: Opremljena z 3300mAh baterijo, ta moč banka zagotavlja do 60% zaračunali za vaše mobilne naprave in se ponaša hitro polnjenje na 10W.To je odlična emergency backup vir energije!

2. Vsestranski Tri-v-Enem Funkcionalnost: Ne samo nosilec za telefon, ta izdelek je tudi Bluetooth-združljivo dodatno opremo fotoaparata, in sili polnilnik, vse v enem.

3. Udoben Ročaj: Zaradi svoje ergonomske zasnove in drsi teksturo, ta izdelek je udobno, da ga držite za dalj časa, hkrati pa trajno zaradi svoje usnje-všeč biti zaključek.

4. Nastavljiv in Vrtljiva Zasnova: S preprostim vrtenjem osi lahko prilagodite napravo, tako da do 12.5 stopinj, zagotavlja optimalno gledanje in svetlobe zornih kotov.

5. Lahek in Prenosen: Ta prenosni telefon, držalo in polnilnik je kompaktna in lahka, enostavno vgradnjo v vsak žep ali torbo, tako da ga lahko vzamete s seboj kamorkoli greste.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Barve: Modra, Črna, Roza, Vijolična (neobvezno)

Material: ABS+magnet+PU

Bluetooth, združljiva različica: 5.0

Zmogljivost baterije: 3300mAh

Vhodni vmesnik: Tip-C

Vhod: DC 5V/2A; DC 9V 1.3; DC12V/1A

Brezžično polnjenje moč: 10W

Potrjevanje Poročilo: CE, FCC, ROHS

Velikost: Približno 11.2x8.3x3.5 cm/4.41x3.24x1.37 cola

Neto teža: 108g

Uporaba: čitati učbenik, preden prejmete izdelka

Bluetooth, združljiva selfie funkcija:

Pritisnite in držite gumb za 2 sekundi, in modra lučka začne utripati.V tem času, vklopite Bluetooth-združljivo napravo, imenovan BBC-8 na telefonu in po uspešni vzpostavitvi povezave, modra lučka ostane vklopljena.V tem času, držalo za telefon lahko izvedete funkcijo pri čemer fotografije in video posnetke; Ko ni v uporabi, pritisnite na gumb za 2 sekundi, da izklopite lučka, ki pomeni, da je bil izključen!Ko je baterija skoraj prazna, se bo samodejno izklopi.V tem času, izdelek je treba plačati.Rdeča lučka je vedno med polnjenjem, in polna svetlobe je izključeno.Čas polnjenja je približno 2 uri.

Brezžično polnjenje funkcija:

Pritisnite na gumb kratko, da vklopite brezžično polnjenje funkcijo in pritisnite na gumb dvakrat nenehno izklopite brezžično polnjenje izhod.Ko brezžično polnjenje je vklopljena, če telefon se ne zaračuna, brezžično polnjenje izhod, se bo samodejno izklopil po 20 sekund.

Q&A:

Q: ali Lahko jaz uporabljate samo za Apple telefone?

Odgovor: Oba Android in Apple telefonov z Bluetooth funkcijo lahko uporabljate,

Q: Kako lahko drugi telefoni zanič brez magnetnega sesalno funkcijo na hrbtu?

Odgovor: Vsak naš izdelek, embalaža škatle prihaja z železom obroč z samolepilna podloga v notranjosti.Če ga uporabljate, palico v železni obroč na zadnji strani telefona in nato pritrdite nosilec,

Vprašati; Lahko sem prinesel svoj telefon primeru z mano za uporabo?

Odgovor:; Ni priporočljivo, saj magnetizma telefona primeru se bo močno zmanjšala, potem ko je dal na.Uporabniki s telefonom primeru je treba priložiti železni obroč v primeru telefon in nato zanič na nosilec, in ne morete uporabljati v železni obroč v notranjosti telefona primeru.Železni obroč mora biti v stiku z nosilcem za doseganje največje magnetizem!

Q: Koliko moči lahko moč banka zaračuna telefon

Odgovor: pozicioniranje izdelka je predvsem ročaj nosilec, ki pomaga pri fotografije mobilnih telefonov.Moč banka lahko napolnite telefon za približno 60%, odvisno od kapacitete baterije telefona.Moč banka je samo pomožna funkcija, in priporočljivo je, da ne polnite telefon, ko je baterija polna, kot se uporabljajo kot zasilni vir napajanja

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Nosilec

1 x Navodila za uporabo

1 x Tip-C kabel za polnjenje

1 x Magnetni obroč

Blagovna Znamka VODOOL
Konfiguriran za(Prilagajanju) Fotoaparati, PAMETNE telefone
Poreklo Celinska Kitajska
Material Plastični
Zložena Dolžina (mm) 100
Sporočilo Noben
Paket Da,
Številka Modela Selfie Grip Ročaj
Podpora Daljinskim Upravljalnikom No

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene