Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

2022 Poroko Jacquardske Moške Obleke 3 Kose Z Žametno Šal River Slim Fit Mans Tuxedos Terno Masculino Jopič Jakna+Hlače+Telovnik

Na zalogi
€112.20 €76.29

Sku:

p221061

Oznake:

Šal

Dobrodošli v naši spletni trgovini!Želim vam prijetno nakupovanje čas !Opombe: Pred dajanje nalog, upamo, da boste lahko prebere naslednje navodilo: 1. Velikost: Prosimo, izberite vašo fit velikosti od tega bo ustrezala velikosti grafikona. 2. Barva: Različni računalniški zaslon lahko prikaže različne barve, tudi če je iste barve.Zato vas prosimo, da omogočajo smiselno barva razlika. 3. Slike, ki poleg tega, da bo ustrezala.(en komplet obleke, 2 kos vključuje eno jakno,ene hlače in prosti kravato ali bowtie. 3 kos tudi eno bolj telovnik, drugi, enako kot 2 kos) drugi niso v paket, le foto učinek, prosimo za razumevanje. 4. Povratne informacije so za nas zelo pomembno, vljudno prosim, da nam 5 zvezdic pozitivne povratne informacije.Če izpolnjujete vse težave,vas prosimo, poskusite, da nas kontaktirate,mi smo z veseljem pomagali ukvarjajo vsak problem. 5. Bomo ladja iz parceli v 7 delovnih dni po plačilu.(Na počitnice,čas, lahko zapoznele) 6. Prosimo, upoštevajte,: standardna velikost grafikona je končal bo ustrezala velikosti .To bi moralo biti večji od merjenja telesa .Če ne veste,kako izbrati, prosimo, obrnite na našo customer service .

Model Show

Velikost Grafikona Opomba: Ta velikost grafikona je za končal obleko, ne za svoje telo.prosimo, potrdite svojo obleko velikosti, preden da. ( 1 inch = 2.54 cm, 1 cm = 0.39-palčni ) Prosimo, upoštevajte,: "Velikost, merjeno s sebe, včasih ima nekaj napak, vendar vedno v okviru 1-3 cm."

Kako Meriti

Opomba:

Spoštovani, če je standardna velikost ne ustreza vam, naj vas ne skrbi, smo lahko meri v svoje meritve, in cena je enaka.

Če želite po meri izdelan, prosim izmerite svoj organ v skladu z merjenje vodnik po ukrep, prosimo, pošljite svoje meritve za nas, naše krojačev, morate vedeti.Barvna Karta

Opomba:

Dragi, če ne želite, da obleko, barvno sliko, smo lahko meri kot vašo zahtevo.

Tukaj je barvna karta, prosimo, potrdite, kar je ok za vas, potem povejte nam.Ali lahko pošljete na barvo, ki jo želite, nato pa bomo upoštevali vašo zahtevo strogo.

Dostava 1).navedite vaše posebne želje (barve, paketov, vrednost izjava, itd) v KOMENTARJU, ko bo plačilo.čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.za večino del, čas obdelave je lahko od 3 do 15 delovnih dni po prejemu plačila. 2).Vse postavke, da je naročilo mora biti dobavljeni le, če po prejemu plačila s strani Tretje Stranke (banke), ki smo ladje element za stranke prek Chinapostair, EMS, UPS, DHL, Fedex, ali Air Mail, glede na dejansko stanje. 3).Boste obveščeni po e-pošti s številko za sledenje ko je bil paket pošiljajo ven.Čas dostave temelji na različnih državah ali regijah po vsem svetu. 4).kot je za dostavo destinacij (vaš naslov), kjer je le DHL ali OKNA so na voljo, če je tako imenovani oddaljeni regiji z DHL ali UPS, mora plačilo, ki ga plača kupec. 5).Mi ne bo odgovoren za kakršno koli dostava nesreč, zamud ali drugih zadevah, ki izhajajo iz prevoznikov ali zaradi višje sile ali drugih razlogov. 6).Za izgubljeni paket na poti do cilja, radi bi poskušali naše najboljše, da stik z izrecnim podjetja in posodobi najnovejše informacije za vas.vendar pa lahko obstaja nekaj zapozneli odziv zaradi časovno razliko.dostava Vrniti & Vračilo, Kot vedno, če je predmet, ki je nezadovoljivo, prosim, obrnite na nas najprej za hitro in zadovoljivo rešitev. (1)Vrnete nas Prosimo obvestite v roku 48 ur po prejemu element.Vrne element, ki mora biti v brezhibnem stanju.Za obleke, boste morali plačati 30% skupnega zneska naročila, kot obnavljajo pristojbina.To je potrebno, da predmet ali obleke, se vrne k nam v roku 14 dni po vrnitvi na zahtevo sprejet.Vrnitev stroški poštnine bo kupca odgovornost. (2)Izmenjava Izmenjave so dovoljena le za postavke, ki so napako, napačno, dobavljeno ali so poškodovane po prejemu.Vse elemente lahko le zameno za enako ceno zamenjave, prosimo, zavedajte se, da bomo vprašanje zamenjave le po svoje vrne so bila prejeta. (3)Postopki Vračanja In Dobili Vračilo Obrnite na našo customer service takoj.Za vprašanja, ki ste jih omenili, moramo ga zagotoviti dokaze, da se dokaže.Mi vam bo dala vrača poštni naslov.Ko se vrne element, ki ste ga je prejel, bomo povračilo ste v 3 do 7 delovnih dni s Paypal.Hitenja, da bi plačilo in stroške prevozov, ki ste ga plačali preden je nepovraten.Prodajalec Obljubi 1) Smo zagotovili, da blago, ki veljajo strogi nadzor kakovosti, da se zagotovi, da je blago prejeli z dobro kakovostjo.Vsi predmeti, ki so strokovno pakiran z veliko skrbnostjo, da zagotovi varno dostavo. 2) Če je kakovost izdelka ali nepopolne dele, tako dolgo, kot ste lahko, da predstavi ustrezne pojasnjevalne materialov, smo vam z vrniti storitev. 3) odgovori vsak težave ste naleteli v kratkem času ASAP in storiti vse, kar je na dosegu roke, da jih reši, potrudili, da naj vsaka stranka biti zadovoljni z našimi izdelki in storitve. 4) Se popolnoma iskren z vse, kar morate vedeti, je, ne med prodajalcem in stranko.Povratne informacije

Spredaj Slog Ravno
jopičem moda obleke groomsmen obleke tuxedos
mens obleke tuxedos obleke
Poreklo Celinska Kitajska
Fit Tip skinny
Zapiranje Tip Beloprsi Singl
Slog Smart Casual
terno masculino mens oblikovalec obleke
ženina obleke moške poročne obleke
Primerno Sceno dnevno
moške obleke, formalno mens fazi obleke
Spol Moški
Uporablja Sezone Štirje Letni Časi
Sopihanje Zapiranje Tip Zadrgo Letenje
zjutraj obleke nevesta obleko
groomsmen obleke mens tuxedos
obleke za moške blazer moški
Material BOMBAŽ, Poliester, Volna
maturantski ples obleke slim fit beli ženin tuxedos moški
Blagovna Znamka Dredress
Oblačila Dolžina Redni
Postavka Vrsta Obleke
groomsmen obleke tuxedos poročne obleke za moške

1 Ocene za ta izdelek

  • Gost
    2023-09-12

    Naročil sem custom made 3 kos obleko, ker sem že prej kupil še enega ob istem izdajatelju. Prvič je bila velikost super, za to eno, delita iste velikosti in je bila prevelika, v prsih.

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene