Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

10.26 Palčni 4K Avto DVR 3840*2160P Brezžični Carplay&Android Auto Dash Cam Kamera nadzorna plošča GPS Navigacija 5G WIFI Vožnje Diktafon

Na zalogi
€147.77

Sku:

p22626

Oznake:

Spredaj 4K 2160P + Zadaj 1080P Snemanje

10.26 Palčni ultra širokokotni full prikaz na zaslonu na dotik, zajemanje tablice, prometne znake, in drugih pomembnih podrobnosti na cesti.Zelo jasno in gladko, slike zaslona, kot je tok, ki teče na odlično WDR in samodejno prilagajanje svetlosti pretakanje ogledalo.Podpira hkratno 1:1 prikaz sprednje in zadnje kamere.

Najnovejše Carplay in Android Auto Funkcije

V WHEXUNE T30 diktafon uporablja najnovejše tehnologije, ki podpira Carplay in Android Auto funkcije, lahko uporabniki enostavno in varno kličete, poslušanje glasbe, pošiljanje in prejemanje sporočil, uporabite navigacijo, podpira Siri, in še več. (Brezžične Povezave, prek BT ali WiFi)

Novo nadgradnjo: Žično+Mobilna Android Auto

T30 podpira žično in brezžično Android Auto, ki se lahko prilagodijo več modeli mobilnih telefonov, ki vam omogoča uporabo mobilnega telefona funkcije, inteligentno in varno, če vožnja tega vozila. USB (kabel ni priložen)

V Carplay način, podporo Siri glasovni pomočnik, proste roke, in dobili boljše doživetje vožnje.

V Carplay način, DVR lahko uresniči navigacijsko funkcijo, in lahko neposredno zbudi telefonski pomočnik in izgovorite vaš cilj, to vam bo pomagal pri načrtovanju poti, ki je bolj priročno in varno na vašem pogonu.

GPS Sledenje

Po priključitvi GPS modul, DVR bo prikaz hitrosti, in rekordno hitro, koordinate in skladbo.Namenjen igralec, podrobnejši prikaz predvajanja.Ogledate si lahko hitro, koordinate, spremljali podrobno. (potrebujete za nakup GPS antena različica)

5G Hz Višina-WiFi Hitrost

Opremljen z vgrajeno WiFi, ga lahko povežete mobilni telefon, si lahko ogledate v realnem času, podobe, da si ogledate zgodovinski zapisi in hitro nalaganje slik.Z najnovejšo 5G Hz tehnologija, video hitrost prenosa bo hitrejši in lažji kot tradicionalni 2.4 G Hz.

Novo nadgradnjo: FM Oddajnik & AUX Povezave

Zgrajena v multi chip audio izhod način, brezžični FM izhod ali žično AUX zvočnega izhoda lahko izberete, in high fidelity audio izhod lahko zadrži, da smo prosti aux kabel.

Novo nadgradnjo: Ogledalo Povezavo

Podpora Airplay / Android Brezžično Ogledalo

V aplikaciji video prenos & realnem času, pregledovanje

Nadzirate lahko DVR, ki jih je povezan mobilni telefon, preko WiFi, kot so snemanje video, datoteke, posnete video iz prepisovanju, ob fotografij, predvajanje predogled, parameter nastavitve, itd.

Dva načina

1. Ko niste povezani na vaš mobilni telefon, T30 je ogrodje pretakanja dash cam, z dvojno objektiv za snemanje svoje vozne dinamike v vseh pogledih.

2. Ko povežete telefon in začnite CarPlay/Android Auto, T30 je pametno dash cam, ki omogoča več funkcij in obogati vaše doživetje vožnje.

FHD 1080P Full zaslon za vzvratno

24 Ur Parkiranje zaslon

Ko nekdo naleteli vaš avto, naprava se bo začela samodejno in samodejno snemanje za 15 -30 sekund, preverite, ali 24hr Parkirišče Straža.

24H Parkiranje Kabel

24H parkiranje kabel vam omogoča, da povežete dash cam, da akumulator vozila vir, dobili stalno napajanje iz baterije neposredno, tako da je vaš avto DVR bo delovala tudi, če motor izključen. (Dodatnega nakupa Tip-C strojne opreme kabel je potrebno.)

Max 128GB Kartico

T30 je opremljen z A20 čip in je lahko podpora MAX SD 128GB razred z 10 ali več,to pomeni, da lahko posnamete več video in podrobnosti.

Časovni Zamik, Video

To funkcijo lahko nenehno beležiti za 24 ur, bolj varno in priročno.Enostavno, da se ozremo nazaj na video.ni potrebe, da formatirate pomnilniško kartico pogosto.

G-senzor

zazna nenadno pospeševanje, zaviranje in trčenj za samodejno zajemanje in zaščiti kritične posnetki okolice nesrečo.Skozi ta funkcija pomembne datoteke, ne bodo odstranjeni s zanke snemanje

Zanke Za Snemanje

Ciklično snemanje zagotavlja, da vaš fotoaparat ne ustavi snemanje, ko je pomnilnik je poln.Fotoaparat samodejno prepiše najstarejši datotek na pomnilniški kartici, s čimer omogoča snemanje v nedogled.

Postavka Vrsta Avto DVR
Posebne Funkcije G-Senzor, Zaznavanje Gibanja, SD/MMC Kartico, Z Rearview Mirror, nepremočljiva, Smešen Vibracij, Realnem Času Nadzora, Samodejna Nastavitev Beline, Širok Dinamični Razpon, bluetooth
Število Leč 2
Teža 1.2KG
Vhod/Izhod Aux
Shranjevanje Podatkov Zmogljivosti Max Podporo 128G TF Kartica
Vir Napajanja Strip Električni
Proizvajalec Čipov ALLWINNER
Življenjska Doba Baterije potrebujete povezavo avto brezplačno
Garancija 365 dni
zaslon na dotik Kapacitivni zaslon na dotik
Baterija Vgrajeno
Ločljivost Kamere 3840x2160
Slikovnih pik 800Mega
Video Format TS
Vmesnik Micro SD/TF, bluetooth, USB2.0
Zaslon IPS
Zaslon razmerje 16
Max Zunanji Pomnilnik 128G
Zvok Posnet Da,
Pomnilniška Kartica Reding Hitrost Razred 10
Video Frame Rate 30
Slikovni Senzor GC2053
Dvojno Objektiv Da,, Podpora Dvojno objektiv za snemanje hkrati
Vgrajen Zaslon Da,
Blagovna Znamka WHEXUNE
OSD Jezik Angleščina, Francoski, Nemški, Hebrejski, ITALIJANSKI, Japonski, Korejski, Rusija, Ruski, Španski
Sličic Na Sekundo 25
Izvirni Paket Da,
Dolžina kabla 6m
FM Oddajnik Da,
GPS logger Noben
Zanke-Cikel Snemanja, Funkcija Da,
APP Združljivost iPhone in Android
Skupščina Način Rearview Mirror
Funkcija NightShot Da,
Vrsta Baterije Ni Baterija
Video Kodo H. 264
Zorni Kot 150 stopinj
Velikost Zaslona 11nch, 11" Palčni Kapacitivni zaslon na Dotik
Funkcija Carplay in android auto
Poreklo Celinska Kitajska
Kamera Zadaj Da,

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene