Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Klasična blagovno Znamko, Design Kemični SVINČNIK Z BOX Brezplačno Pošiljanje 2 Polnjenja, Kovinski Kemični Svinčnik Šola Poslovni Urad Podpis Pero

Na zalogi
€114.04 €103.77

Sku:

p248884

Oznake:

Zdravo, prijatelj!Dobrodošli v naši spletni trgovini !!

Če je količina, ki je več kot 30 kosov.Vam bo dal popust 30% off, in poslali vam za hitro express, kot so DHL ali ARAMEX!

Peresa so enotni peresa zdaj.Če želite polje, se, prosimo, obrnite na nas!!!Duo na svetlobo in zaslon razlike, itme barvo lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo za razumevanje !

Pošiljke:

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Bomo ladja iz elementov v 5 dneh po vaše plačilo, je končan.

Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo opazite, da so stranke, odgovorna za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in stranke so odgovorne za carine.

_____________________________________________________________________________

Napovedi:

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrniti predmeti v 7 dneh od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar, stranke bi morale zagotoviti, da elemente, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, stranke bodo odgovorni za takšne škode ali izgube, in ne bomo se ponujajo polno nadomestilo.Stranka poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Stranke bodo odgovorni za poštnine, da se vrnete elemente.

_____________________________________________________________________________

Garancija In Vzdrževanje:

Stranke lahko zaprosi za zamenjavo v roku 7 dni od vašega prejema izdelka.Stranke morajo vrniti izdelek v originalni pogojev za nas in nosi stroške dostave, za vrnitev.

Če se kateri koli del je potrebno, da se nadomesti, mora stranka tudi plačati stroškov delov, ki se zamenjajo.

Pred vrnitvijo artiklov, prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.Po daš elemente logističnega podjetja, prosimo, pošljite nam številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

_____________________________________________________________________________

Barvna Neusklajenost:

Razlike v barvi so lahko vzrok za nekaj drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.Vendar, če mislite, da postavka prejeta v napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

_____________________________________________________________________________

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Prosim, daj mi priložnost, da sever vas!

Veselimo se sodelovanja z vami za dolgoročno tukaj!

Poreklo Celinska Kitajska
Uporaba Urad & Šoli Pero
Material Kovine
Blagovna Znamka STOHOLEE
Izbrisljivi Ali Ne No
Novost Da,
Vrsta Kemični svinčnik
Pisanje Točke 0.7 mm

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene