Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Uro, Minuto, Sekundo Roke Stilsko Gledajo Roke Zamenjavo Del Prenosne 10 Nastavite Svetilnost za Lepe Serviser za Gledanje Popravila

Na zalogi
€30.15 €14.47

Sku:

p26149

Oznake:

10 Nastavite Gledajo Roke Deli Svetleče Kovine Lepe Prenosni Stilsko Watch Gibanje Roke za NH35A

1. SVETLOBNI UČINEK: To watch, uro ročno minuto roko, drugo roko z svetlobni učinek, ki naredi vaše gledati, videti bolj privlačna tudi v noč okolje, in je prav tako primerna za vas, da gledajo čas ponoči.

2. PRIMEREN ZA: Ta svetlobna watch iglo opremo je kot nalašč za urarji in zbiralci, ki je primerna za spreminjanje ure, trajne, prenosni, praktičen in udoben.

3. UPORABLJA GIBANJA: svetlobni uro, minuto in sekundo, roke so primerne za NH35, NH36 in druge mehanske urni mehanizmi, ki se popolnoma prilegajo določene modele ure in dal vaš ure modni videz.

4. 10 KOMPLETOV: Ta izdelek vsebuje 10 kompletov gledajo roke za potrebe urarji za vse vrste watch iglo, popravilo in zamenjava.

5. LEPE IZDELAVE: Ta svetlobna watch spremembe iglo je exquisitely opravljen brez burr in ima kovinski narejen za vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo.

Specifikacija: Predmet Vrsta: Oglejte Si Roke

Izdelek Material: Kovina

Ročno Velikost: Pribl. 8.5 x 12,5 x 12,5 mm / 0.3 x 0,5 x 0,5 (od sredini luknjo na koncu vseh velikosti, ročno merjenje obstaja določena količina napak)

Primerna za Gibanje: Za NH35A, NH36A, 7s26, 7s36, 7s25, 7s35, 6r15, 4r15, 4r35, 4r36, 6309, 7002, 7009 avtomatsko gibanje

Package Seznam:

10 x Uro strani

10 x Minuto roko

10 x rabljeno

O povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O ladijski

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

9. BR kupec, prosimo, navedite cpf ali cnpj, bo bolje za vas, da se je bolj hitro.hvala

Vrne in Vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Polona-ajdic.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene