Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Ustvarjalne LED Budilka Digitalni Fantje Nogometni Budilka Večfunkcijsko Svetlobna Noč Svetlobe Časovnik Kocke Z Barvnimi Lučmi

Na zalogi
€18.44 €9.22

Sku:

p26576

Oznake:

Bullet Točk: 1.Kvadratni Videz Modela: Digitalna Budilka je majhen in ljubek, izdelani z kvadratne oblike in štiri alternativne vzorce, primerna za nogomet ljubitelji in fantje za uporabo v spalnici. 2.Bleščeče Pisane Luči: Kvadratni Budilka je sijoče in bleščeče ponoči, ker to je super kul pisane luči, primerna za okrasitev otroške sobe, in je poln a otročji vzdušje. 3.Večnamensko Uporabo: Novost Budilka je večnamensko uporabljajo v življenje, ker LED zaslon budilka bo prikazal čas, teden, mesec, in temperature, praktično za otroke za uporabo. 4.Nazaj Gumb za Enostavno Uporabo: Digitalna namizna Ura je enostavna za uporabo, saj funkcije gumbov na zadnji strani so jasno in preprosto, enostavno za vas, da nastavite čas. 5.Natančen Čas in Ne Tiktaka: Digitalni Nogomet Ura je lep v kakovosti za zagotavljanje točnega časa, brez tiktaka mehanizem, ki je primerna za študij, spanje in počitek v spalnici, študija soba in otroška soba.

Opis:

Fant je Nogomet Budilka ima LED zaslon za prikaz časa, teden, mesec, in temperature za otroke, in je kvadrata in male za dajanje na mizo ali tabela.Ima pisane luči in jasno nazaj gumb za enostavno uporabo.Primeren je za fante, najstniki, otroci, otroci, prijatelji in v spalnici.

Tehnični podatki: 1.Ime Izdelka: Otroci Nogomet Budilka 2.Velikost izdelka: približno 8*8*8 cm/3.14*3.14*3.14 v 3.Teža izdelka: približno 145 g 4.Na embalaži izdelka: color box 5.Napajanje: način izdelka, ki prihaja z dvema gumb baterije za napajanje budilka prikaz; barva svetlobe 6.funkcijo mora uporabite podatkovni kabel USB/4 kosi AAA baterije (AAA baterije treba zagotoviti sami)

7.Izdelek material: elektronske komponente

Seznam vsebine: Digitalni Nogomet Ura*1pcs (Vključno z gumbno baterijo*2pcs, USB kabel*1pcs, angleški priročnik*1pcs)

Opombe: 1.Zaradi svetlobne učinke in snemalnih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje. 2.Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Vrsta Zaslona LED
Premer 0.00 mm
Obrazec Dvojni Obraz
Funkcija Razpoloženje svetlobe
Material Plastični
Teža 130g
Širina 0.00mm
Vrsta Prikaza DIGITALNO
Dolžina 0.00mm
Poreklo Celinska Kitajska
Vrsta Alarm Ure
Številka Modela Nogomet Alarm Ure
Motivity Tip DIGITALNO
Je Pametno Napravo No
Oblika Kvadratni
Slog Sodoben Slog

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene