Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

30PCS Kovinski Svinčnik Posnetke Multifunctionional Zlato Pero Posnetke Papir Posnetek iz Nerjavečega Jekla, Sponke za Papir Držalo

Na zalogi
€14.47 €8.39

Sku:

p273547

Oznake:

[Posnetek size]:71*19*8.5 mm.Posnetek je na strani vaš list za lažji dostop.Ne skrbite za praskanje svoje pero.

[Material]:Narejen iz kovine, čvrst in vzdržljiv, ni enostavno zbledi ali odmor, in gladko površino, lahko tudi prepreči šolanja oznake na papir.

[Večnamensko]:Naš pero imetnik lahko uporablja v različne priložnosti, kot nalašč za izvedbo vseh vrst grdo računi, denar in prejemki, razglednice, in je lahko tudi visi na vaše denarnice, da shranite vaš avto ali domačo tipke.

[Uporabno Orodje]:Easy slide in posnetek na vaš prenosnik.In je primerna za večino velikosti svinčnike, peresa posnetek omogoča enostavno opravljanje svoje pero kjerkoli, ne da bi izgubili to reševanje vaše težave nenehno iščejo peresa.

[Enostaven za Uporabo]:pero imetnik lahko primerna za vsako velikost pero, od majhnih do velikih.Drsi enostavno - Pomlad širi od 8 mm do 18 mm.

Tip:kovinsko pero, držalo

Barva:Zlata

Material:Kovina

Velikost:About7.1x1.9 cm

Vsebina Paketa:

30 * kovinski svinčnik imetnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene