Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Brezžični Avto Vakuumske Akumulatorski Sesalniki-ročni Avto 9000Pa Močna Sesalna USB Mini Vakuumske Za Domov Urad Jjeza Lase Čiščenje

Na zalogi
€35.79 €17.90

Sku:

p31218

Oznake:

Opis:

Za izpolnjevanje različnih čiščenje potrebe, avto sesalnik ima 3 različne čiščenje dodatki.Uporaba različnih čiščenje dodatki glede na različne čiščenje potrebe.

To vam bo pomagalo očistiti prahu, hrane in ostanki bolj enostavno.Lahko uporabljate v avtu, doma, v pisarni, kopalnica, preproga, kavč, in tipkovnice.

To zagotavlja 9000pa sesalnih za učinkovito odstrani vso umazanijo ali naplavin.Avto vakuum opremljen z visoko kakovostno mogoče oprati in ponovno uporabiti filter.

USB kabel za polnjenje, ki omogoča enostavno polnjenje avto sesalnik kjerkoli Z vrati USB, traja 30 minut brez pavze za čiščenje in ima čas pripravljenosti do 30 dni.

Značilnosti:

Material: ABS

Barva: črna, bela, modra, zelena

Teža: 300 g

Prostornina: 0,5 L

Specifikacije: 22*19.5*7.8 cm/8.6*7.6*3in

Baterija: 2000mAh

Vakuumski stopnja: 9000kPa skokovita veliko sesalno

Seznam Vsebine:

gostitelja*1

Dolgo šoba*1

Čopič glavo šoba*1

Prah vedro*1

Filter *1

USB kabel za polnjenje,*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.3 Sesanje dodatna Oprema: Brezžični Avto sesalnik vključuje Dolgo ravno šoba, Zraka, puhala in Zračne šobe, jih uporabite v kombinaciji, lahko očistite več prostora v avtu, in razpoke lahko tudi očistiti.

2.Brezžične Zasnove: varčne Ročni Avto sesalnik shranjuje napajanja preko USB, to je zelo priročno, in ko ga uporabljate, ga bo javnost notranji pomnilnik moč, da dela za vas.

3.Zavrnitev Zamašitev Filtra: filter notranjosti avtomobila vakuum je ločen subjekt, ki je mogoče razstaviti.Lahko se odločite, da jo očistite neodvisno na redni osnovi, da se razširi njeno življenjsko dobo.

4.Močna Sesalna Funkcija: brezžični avto vakuum je močna sesalna funkcija 9000pa, ki je primerna za vsakodnevno gospodinjsko delo čiščenje prahu.V kratkem času, bo vaš dom ali avto nov videz.

5.Pogosto se uporabljajo: To se lahko uporablja za čiščenje težko dostopnih področij v zaprtih prostorih in na prostem, avto sesalnik je majhna čiščenje strokovnjak, in se lahko uporablja kot orodje za čiščenje avtomobilov, klavirji, pet hiš, mize, itd.

Vrsta Materiala ABS
Ime Modela Brezžični Avto Sesalec
Postavka Višina 19.5cm
Blagovna Znamka Ai AVTO ZABAVNO
Poreklo Celinska Kitajska
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Postavka Vrsta sesalnik
Postavka Dolžina 22cm
Element Širina 7.8cm
Posebne Funkcije Brezžično omrežje
Element Teža 300g

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene