Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Šport Teče Kape Dihanje UV Zaščito Prazno Vrh Baseball Skp Poletje Quick Dry Kolesarjenje na Prostem Golf Tenis Beach Sonce Klobuki

Na zalogi
€147.15 €78.22

Sku:

p36029

Oznake:

[Nastavljiv elastični gumico] je elastična nastavljiva pasu na hrbtni klobuk, lahko prilagodite velikost, da se prilega vaši glavi bolje, primeren za različne glavo obod.

[Širok Mehko Robna Design] UPF50+, razširitev mehko robna ponuja polno zajetje popolno UV zaščito za senčenje obraza in vratu pred soncem.To lahko zloži in ga dal v torbo, zelo covenient za prevoz.

[Prazna Top model in Znoj Absorpcije] klobuk sprejme prazen top model, lahko pomaga, da absorbira vaš znoj in vas s kul, dihanje dovolj, da bi si glavo oddih v udobno stanje.Notranji klobuk je narejen iz visoko dihanje tkanine, je, da lahko pospešuje znoj absorpcije in provent vaš znoj teče v oči.

>>

Specifikacije:

Material: poliester

Barve: 4 Barvah (Črna, Modra, Roza, Bela)

Spol: Unisex, Moški, Ženske

Sezona: Pomlad, Poletje, Jesen

Velikost: Vodja obod je 49-63 cm

Ščitnik proti soncu > Dolžina: 10 cm

Opomba: Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.

Paketu: 1 kos * Nedelja Klobuk

Roba je zasnovan z podolgovate sončnega roba za zaščito obraza pred močnimi uv žarki, poleti, in prazne vrh še v vroče poletje Je tudi, da se počutite kul.

Votli vrh vedro nedelja klobuk z elastičnim nastavljiv pas bo zagotovil maksimalno udobje in primerni za glavo.Vodja obod o 49-63 cm, široko roba dolžina približno 10 cm.

Ščitnik kape so narejene iz visoko kakovosti poliester, trajne, hitro sušenje, lahki, prav tako lahko zaščitite svojo kožo obliki ultravijoličnih žarkov v poletnih mesecih.

Preprosta in trdna barve z 'GUMAO" logo, to je športna in modna, se lahko uporabljajo v vsakdanjem življenju in druge dejavnosti na prostem.

Poreklo Celinska Kitajska
Funkcija UV Zaščita
CN Guandong
Blagovna Znamka GUMAO
Spol Unisex
Številka Modela GU-D01-8EE025
Ime Oddelka Unisex
Vzorec Tipa Trdna
Material Poliester

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene