Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Filter Zaslon Multi Velikost Anti-zamašitev Zaslon Cedilo Fine Očesa Korito, Odcejevalnik Korito Filter Možganov Pokrov iz Nerjavečega Jekla Korito Plug

Na zalogi
€33.79 €14.20

Sku:

p362715

Oznake:

Filter Zaslon Multi Velikost Anti-zamašitev Zaslon Cedilo Fine Očesa Korito, Odcejevalnik Korito Filter Možganov Pokrov iz Nerjavečega Jekla Korito Plug

Opis:

Material: 304 nerjaveče jeklo

Barva: srebrna

Teža: približno 18 g

Dimenzije: SS - 28x40mm, SL - 28x80mm, LS - 36x40mm, LL - 36x80mm

Specifikacije:

【Sipek Drenažo】: učinkovito lahko ujeti lasje in vseh odpadkov, zagotoviti nemoteno in hitro odvajanje funkcijo, in prepreči zamašitev.

【Fine Očesa Filter】: iz nerjavečega jekla fine očesa filter učinkovito ulov lase, igrače, prstani, ogrlice, ostanki hrane, manjše izdelke, naplavin, itd., in preprečuje kanalizacije črvi, ščurki in podgane iz plazijo iz.Vaše življenje lažje!

【Trajne in Večkratno uporabo】: Uporaba zgosti 304 nerjaveče jeklo material, je rjo in korozijo odpornih, čvrst in vzdržljiv.To je mogoče ponovno uporabiti za več let.Nič več pogoste zamenjave talnih odtokov.

【Pogosto Uporablja】: na Voljo v različnih velikostih, ki so primerne za 99% talnih odtokov in žlebov, kot so kuhinja, umivalnik, stranišče umivalnik, talni odtok, vodne pipe, itd.

【Enostaven za Uporabo】: Plug and Play.Samo merjenje premera in globine korito ali talni odtok, izberite ustrezno velikost in ga namestite neposredno.Ni potrebe, da se zberejo ali razstaviti ničesar.

Paket Je Vključeno:

1 Večnamenski Iz Nerjavečega Jekla Talni Odtok Filter

Funkcija 1 Anti-zamašitev Zaslon Cedilo
Funkcija 3 Multi Velikost Fine Očesa
Material Nerjaveče Jeklo, 304 Nerjaveče Jeklo
Ime izdelka Talnih odtokov
Funkcija 2 Nerjaveče Jeklo
Poreklo Celinska Kitajska
Številka Modela Talnih odtokov
Funkcija 5 Talni Odtok Korito Plug
Funkcija 4 filter zaslon
Teža about 18g

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene