Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

220V 50cmX50cm Tla Infrardeče Ogrevanje Talno Ogrevanje Ogljikovih Film Grelec Tople Mat

Na zalogi
€1.39

Sku:

p375612

Oznake:

tla infrardeče ogrevanje talno ogrevanje

Specifikacije:

Delovna napetost: 200~240V 50/60Hz Nazivna moč: 220W/m2 Max temperaturo površine : 52C stopinj Thichness: 0.338 mm (na 0,25 mm ogrevanje film ni primeren za talno ogrevanje.) Širina: 50 cm

Ogrevanje Z grelnim Filmom

Nafte, gasm električni grelniki so convective ogrevanje tip skozi primarno ogrevanje, ampak ogrevanje film je sevalno ogrevanje metoda, ki izžareva veliko ir žarki ogrevajo secondarily iz ogljikovih polprevodnikov, da je ultra-power-saving sistem ogrevanja z odlično za energetsko učinkovitost, vročina predmet s svetlobo in tanek film, ki se pritrjeno na stene kot tudi tla, in se lahko uporabi prostora prosto, da bo nov material sanje.To je varno, semi-etemal dobro počutje ogrevalni sistem, ki je čisti zraka v prostoru, zagotavlja prijetno ogrevanje in gladi krvni obtok z sevalnih veliko veliko infrardeče žarke in anions, ki uporabljajo samo električne energije, čisto energijo, brez dolgotrajen raztopljeni kisik v sobi za prestop in toplotno sevanje.

Premoč Ogrevanje Film Ogrevalni Sistem: Infra rdeče ogrevanje je ena najbolj zdravih in najbolj sodoben način ogrevanja, ki uporablja podobno toplotne lastnosti kot sonce sama.Infra rdeči žarki neposredno toplote ljudi, stene in predmete, nato pa zrak se segreva od njih.V tradicionalnih radiator za ogrevanje, ki jih vodi za ogrevanje in sušenje zraka.Topel zrak tokov gor in prvi vročina vrhu sobo in potem nizko ležeče predmete, ljudi in tako naprej. - Infra paneli imajo učinkovitost od 98%, povprečno varčevanja z energijo je 30% - Infra ogrevanje ne povzroča prahu razpršenost - ustvarja zdravo okolje, uničuje bakterije, ki Zagotavlja enotno temperatura v celoten prostor Čist, brezšumna, vzdrževanje in nemoteno delovanje in prihranek prostora - Enostaven nadzor in upravljanje s termostati - Enostavna namestitev, brez potrebe, da predelati tla ali stene, Ko z uporabo infra rdeče ogrevanje, temperatura zraka je običajno nižja za 3-4 ° C, kot v sobi s tradicionalno ogrevanje za doseganje primerljivih občutek topline.Znižajte temperaturo zraka za 1 ° C lahko shranite do 5-6% energije.Pravi Fotografije Izdelkov: Obvestilo: Novo Proizvedeno oznaka film je "HEATINGBRO" zdaj, staro oznako "SVET ELEKTRONOV" in novo oznako "HEATINGBRO" bo poslal na randon.Specifikacije filmi so točno isti, samo oznako razlika.Zahvaljujemo se vam za vašo skrb : ) Napeljave, grelni film, dve napeljave načrte: 1. Ogrevanje film 2. Moč za ogrevanje film 3. Talne temperature tipalo 4. Termostat 5. Moč celote Koraki za namestitev vzpostavitev Povezave za Ogrevanje Film: Splošni postopek Namestitve >>>> >>> Opomnik: 1. Ko nameščate, ne prekrivajo vsak film.Skrbite, da bo vedno 1~3 cm, razdalja med filmi.in ohranja 10~20 cm, razdalja med tem, kako in filmov. 2. Največ film dolžina za eno vrstico. 50 cm model: 12~13m; 80 cm model: 7~8m; 100cm model: 5~6m. >>>Namestitev Delov (Kliknite sliko za nakup) 1) Accessries za namestitev ogrevanje film: 2) Korakali sobni termostati:

Wifi, mobilna APLIKACIJA za nadzor termostat - - - - >> Minco Podjetje Dokazila:

Material PEX
Poreklo Celinska Kitajska
Napetost 220V
Infrardeči valovni dolžini 8~15um
Blagovna Znamka MINCO TOPLOTE
Številka Modela HF-220
Talna Ogrevanja Vrsta Del Talna Ogrevanja Filmov
Širina 50cm
Debelina 0.338 mm
Vrsta Talna Ogrevanja Deli
Moč 55W (+-10%)
Talna Ogrevanja Ventil Thermostatic Mešalni Ventil

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene