Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

2022 Prenosni Mini Fan 3 Hitrost Nastavljiva Navijači USB Polnilne Desk Ročni klimatska Naprava, Hladilnik Zunaj Potovanja Artefakt

Na zalogi
€1.09 €0.57

Sku:

p376861

Oznake:

mini ventilator

Značilnosti:

1. Močan veter: V ročni ventilator je vgrajen nov baker motor, ki je dovolj močan, da zdrži močan veter, ki jih ustvari visoko hitrost delovanja brisalcev.Tekočine mehanske design pokrov ploščo lahko okrepili veter sile, ki jih je prinesel rezila, in veter bo počutil na oddaljenosti 2 metrov od ventilatorja.

2. 3 nastavljiva hitrost vetra: Pritisnite fan gumb, da prilagodite hitrost vetra, da izpolnjujejo različne veter zahteve.Popolnoma napolnjene baterije lahko delo za 3-5 ur.

3. Baterija in USB-napajanje: baterija zmogljivosti ročni ventilator je 1200mAh, baterije za ponovno polnjenje lahko podporo 3-5 ur dela, in kabel USB lahko polnite prek računalnika, mobilnega napajanje in mobilno napajanje, z dobro združljivost.

4. Anti-hrup motornih namizni ventilator: uporabljamo edinstven način za nadzor hrupa, kadar ventilator deluje.Minimalne hrupa je približno 30 decibelov, ki vam omogoča spati trdno.

5. Prenosni in kompakten: Majhen in enostaven za prevoz, fan prihrani prostor, se lahko dajo v vrečko ali ročni, lahko postavite na namizje in je opremljen z nedrsečo ploščico na dnu, da je stabilna.

Opis:

Majhna velikost, veliki energije, prenosna in praktična, enostavna za prenašanje za pisarno, dom, študija, potovanj, itd.Opremljen z zmogljivim motorjem, ki proizvaja močan naravni veter, da ste kul v krajih brez klimatske naprave.

Specifikacije:

Fan material: ABS

Ventilator velikost: s podstavkom 230*103*90 mm

Pakiranje velikost: 107*220*43mm

Izhodna napetost: 3-7V

Vhodna napetost: 5 V

Vhodni tok: 1A

Napajanje: način akumulator akumulator (litijeva baterija 18650)

Baterija: 1200mah

Paket Je Vključeno:

1 pc * Ventilator

1 računalnik; * napajalni Kabel

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

Vhodna napetost 5
Blagovna Znamka ACEHE
Zmogljivost Baterije 1200mAh
Vrsta radiator
Izhodna napetost 3-7V
Ventilator Velikost z osnovno 230*103*90 mm
Pakiranje velikost 107*220*43mm
Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene