Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Dvojna Vrata USB Litij-Ionsko Baterijo, Adapter Pretvornik z LED Luči 18V 14,4 V

Na zalogi
€29.62 €15.70

Sku:

p38024

Oznake:

dvojna vrata usb litij-ionsko baterijo, adapter pretvornik

Baterija Adapter za Dvojni Vrata USB Litij-Ionsko Baterijo, Adapter Pretvornik z LED Luči 18V 14,4 V

Značilnost: 1. Stabilna in Vzdržljiva: baterija je zelo skladen s adapter, ne bo padel, in tresljaji med uporabo, ki je varen in zanesljiv

2. Enostaven za Uporabo in Namestitev: baterija adapter je celostno oblikovana brez burrs, zunanji je gladko, lahko enostaven za uporabo in namestitev, črna stikalo za ponastavitev gumb, ki se doda za boljši nadzor

3. Nizko Napetostjo: napajalnik ima nizko napetostjo, DC glavo vmesnik je mogoče uporabiti za povezovanje različnih DIY orodja in igrače

4. Svetlobne Funkcije: baterija napajalnik je opremljen z LED osvetlitev, lahko izberete 4 razsvetljavo načini glede na različne situacije, ki so vedno na, močna luč, utripajoča, in izven

5. Dvojna Vrata USB: napajalnik ima dvoje vrat USB, trenutni izhod 2A in 1A oziroma, ki lahko zaračuna dveh USB naprav hkrati, kot so mobilni telefoni, tablični računalniki

6. ABS Material: baterija adapter je izdelano iz kakovostne ABS materiala, z visoko trdnost in dobro žilavost

7. Uporablja Model: To je vmesnik, ki se uporablja za En+, P743 PSK005 PBP2003 P107 in druge P serija baterije

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Adapter Baterija

Material: ABS

Izhodna Moč:

1.DIY Funkcija: DC12V/5A

2.Dvojno USB: 5/2A/1A

Adapter Baterija: 14,4 V/18V

Štiri Orodja LED Luči: prvo orodje je vedno on, na drugi je močno svetlobo, tretja je utripa, in četrti je off

Package Seznam: 1 x Baterija Adapter

Opomba: 1. Najbolje je, da ločeno baterije iz lučka LED svetilo, ko ni v uporabi, ki se lahko podaljšate življenjsko dobo baterije. 2. Obstaja samo en napajalnik, št baterij in drugih predmetov, ki so vključeni. 3. Bodite pozorni na ustrezno specifikacij in modelov ob nakupu, da bi se izognili napakam.

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O ladijski

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Mi ladje potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za referenco .

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

9. BR kupec, prosimo, navedite cpf ali cnpj, bo bolje za vas, da se je bolj hitro.hvala

Vrne in Vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Polona-ajdic.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

O povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Poreklo Celinska Kitajska
Blagovna Znamka VBESTLIFE

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene