Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Novi Visoki Tlak Tuš Glavo 10-Način Ročni Showerhead za Varčevanje z Vodo Dež Tuš Glavo z Vgrajeno Moč Pranje 59 Palčni Cev

Na zalogi
€47.76 €23.88

Sku:

p381230

Oznake:

[10-Način Spray Settings] Ta tuš glavo z ročnimi je drugačen od običajnih tuš glavo, ker ga je 10 spray nastavitve, in pritisnite gumb, da preklopite med njimi, ki vam prinaša različne tuš izkušnje, blaži utrujenost dan in uživali v kopanje užitek.

[Visok Pritisk & Varčevanje z Vodo] V večnamenski ročni tuš glavo značilnosti prijazno notranji prostor, strukturo in vzdrževanja zračnega tlaka tehnologije, ki lahko shrani več vode kot običajni tuši.Zagotavlja izjemen pritisk in močna spray ne glede na to, kako nizko vodni tlak in bi vam bolj udobno za kopanje izkušnje, vodenje svoje utrujeno telo toplo in sproščujoče dovolj le nekaj minut.

[Built-in Power Pranje Mode] Utrujeni, da ogabno milo pene, ostankov ali izpadanje las na kopalno kad ali strešnik?Sedaj lahko čisto vse, kar je v sekundi z našim visokim pritiskom tuš glavo.Ima vgrajen moč pranje funkcijo na vrhu, ki se lahko prešli z eno tipko.Preprosto flip ročaj in jo spremeniti v visoko-tlačno moč, pranje, takoj pranje proč trdovratno umazanijo!

[Ergonomska Ročaj Načrta] ergonomski dizajn tuš glava je zelo primeren za roke, in ni utrujajoče, da pridržite.To je zelo primerna za nego otroka, starejši nego, hišne nege, kopanje in čiščenje aplikacije.

[Enostaven Za Namestitev] Ni treba poklicati vodovodarja, lahko preprosto namestitev tuš glavo sami.Prav tako vam daje dober DIY izkušnje.Primeren za večino cevi, enostaven za čiščenje.To bo pomagalo vaše celotno družino ustvariti boljše in čistejše tuš okolje, idealno za otroke in hišne prhanje, kopanje in čiščenje aplikacije.

Opis Izdelka

Všeč vam bo, ergonomski ročaj tega ročni showerhead in 10 polni vodni curek nastavitve, ki so resnično drugačne!

Naši ročni tuš glavo vam in vaši družini, da bi zmanjšali stres, blaži utrujenost, zmanjšanje napetosti in se sprostimo mišice.Naj masaže visokim tlakom vode lajšanje stresa vaš dan.

Ključne Funkcije:

Z 10 spray vzorci, ne le vam z razkošno tuš izkušenj, vendar je primeren tudi za baby tuš, tuš za hišne živali, in čisto kopalnico.

Anti-zamašijo šobe prepreči zamašitev in so enostavne za vzdrževanje in preprosto za čiščenje.Prihranite čas in trud, ki jih preprosto čiščenje tuš z brisačo ali gobo.

V ročni visok pritisk tuš je izdelan iz visoko kakovostnih materialov, je lahka, čvrsta in vzdržljiva, ni enostavno, da je poškodovana, ko pada z višine.

Specifikacije:

Ime Izdelka:

Material: ABS+ nerjavečega jekla

Barva: Srebrna, Črna (neobvezno)

Velikost: tuš glavo (L x W x H): 4.72 x 2.48 x 10.51 palčni, cev dolžina: je 59,1 palec /150 cm

Tehnologije: brizganje+stroji+montaža

Opomba:

1. Morda obstajajo majhne razlike med fotografijo in dejansko barvo izdelka.Bomo poskušali naše najboljše, da vam pokaže točno barvo.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi ročnega merjenja.

1 x Tuš Glavo

1 x Cev

1 x Nosilec

1 x Navodila za uporabo

10-Mode-Ročni Tuš Glava množica,Krog Ročni Showehead,Visokega Tlaka, Tuš Glavo s Cevjo

Poreklo Celinska Kitajska
Material Plastični

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene