Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Strokovno Zdravstveno Les je Žarnica GU-10 Kožne Bolezni Vitiligom Pigmentacije Diagnozo Instrument

Na zalogi
€817.89

Sku:

p384651

Oznake:

Moj prijatelj, dobrodošli v naši trgovini, če potrebujete druge modele tega izdelka, prosimo, kontaktirajte me, bom pošlje izdelek povezavo vam za nakup!In dobrodošli, da dodate svoj WHATSAPP (+8618007400748);Email:[email protected] Opis SIGMA Strokovno Dermatoscope Les je Žarnica GU-10 za Analize Kože Normalno Kožo po Gozdu Žarnice GU-10 Funkcije (1) najboljši imaging učinkovitost, natančno pregleda. 320-400nm(peak: 365nm) visoke intenzivnosti UVA vir svetlobe.SW-10 je najboljši imaging uspešnosti med SIGMA Lesa svetilko serije.a.Vitiligom Imaging pod SW-10 b.Vitiligom Imaging pod SW-12

(2) Velike vidne objektiv: 60 mm, enostavno za preučitev kožne lezije.Velik objektiv lahko pokrivajo več kože, ki omogoča dermatolog enostavno opazujte kožne lezije.

(3) Različnih kožnih bolezni lahko zazna in diagnozo z GU-10 Čisti spektra in močne UV sevanja.SW-10 je potrebno diagnozo orodje za dermatologov.

a.Za odkrivanje pigmentiran nenormalno bolezni, kot so pomožne diagnostike vitiligom in presojo učinkovitosti, določitev chloasma klasifikacije itd.b.Za odkrivanje okužbe kože, vodilna zgodnje diagnostike erythrasma, pomaga pri diagnozo glivične okužbe las, in pityrosporum folliculitis c.Za odkrivanje porphyrin presnovo nenormalno bolezni, d.Da bi se izognili overdosing v kemični brušenje e.Za spremljanje lokalnih uporabo drog učinkovitost

Model SW-10 Vir Svetlobe UVA fluorescenčnih cevi UV Spektra 320~400nm (peak: 365nm) Visual Objektiv s Premerom 60±5 mm Zoom 2X±20% UV Sevanja Intenzivnost 1.5~10mW/cm2 Lučka življenjsko dobo 500 ur Napajanje AC 220V±10% /50±1 hz, Kar Je Les Svetilko Izpit?A Les je lučka pregled je postopek, ki se uporablja transillumination (svetlobo) za odkrivanje bakterijske ali glivične okužbe kože.Prav tako lahko odkrijejo kožnega pigmenta bolezni, kot so vitiligom in drugih kožnih nepravilnosti.Ta postopek se lahko uporablja tudi za določitev če imate roženice abrazijsko (nič), na površini vaše oči.Ta test je znana tudi kot black light test ali ultravijolično svetlobo test.

Kako Deluje?A Les je sijalka majhne prenosne naprave, ki uporablja black svetlobe za osvetljevanje površin z vašo kožo.Svetloba je potekala na površini kože v temnem prostoru.Prisotnost nekaterih bakterij ali gliv, ali spremembe pigmentacije kože povzroči prizadetem območju od vaše kože, da spremenite barve v svetlobi.

Nekatere od razmer, ki Lesa svetilko izpit lahko pomaga diagnosticirati vključujejo:

1. Vitiligom 2. Luskavica 3. Tinea capitis 4. Pityriasis versicolor 5. Jock Srbi (tinea cruris) 6. Skodle (herpes zoster) 7. Nevus fuscocaeruleus zygomaticus 8. Akutna ekcem, Kako Uporabljati Gozdu žarnice GU-10, je treba uporabiti v temnem prostoru!

(1)Očistite poškodbe na koži;

(2)Vključite napravo in se ogreje za 1 minuto.Upoštevajte lezijo po vir svetlobe, ki je stabilen.

(3)Držite GU-10, tako da svetloba je cilj na področju lezije, da je treba preučiti.

(4)Postavite napravo približno 10 cm od kože in prilagodite napravo rahlo gor in dol, dokler se ne počisti za opazovanje pridobljena.

(5)Pogled skozi objektiv z očmi dajo približno 25~50 mm nad napravo.

(6)Pritisnite gumb za vklop, da izklopite napravo!Označbe pozitiven rezultat, ko je pigmentnim motnjo, ki je, očitno, ali fluorescence je poudaril.Les je lučka se pogosto uporablja, da bi diagnoze od naslednjih bolezni kože: ● Motnje pigmentacije, kot melasma, vitiligom ● Pityriasis versicolor, ki predstavlja kot izpuščaj na prsih ali nazaj - izpuščaj bo oddajajo oranžen sij. ● Tinea capitis bo razkril področjih, plešavost, in Microsporum vrst bo fluoresce modro-zeleno - vendar pa je veliko drugih glivičnih okužb, lahko ne fluoresce Lesa svetilko ● Scabies in glavo, lice ● Erythrasma zaradi Corynebacterium, ki predstavlja kot pigmentiran izpuščaj v kožne gube ● Pseudomonas, ki bo fluoresce zelena

A Les je svetilka se uporablja tudi iskati znake porphyria v eritrociti, blata in urina.Včasih kozmetičarka lahko oceno za kožne nepravilnosti in znake staranja z Lesa svetilko.Ko špranjske svetilke ni na voljo, okulist lahko uporabljajo Les lučka za iskanje praskami in tujkov v roženico.Zdravniki pogosto uporabljajo les lučka, da preuči za glivične, bakterijske in parazitske okužbe.Les, svetilka varna in ne poškoduje kožo ali povzroči opekline.Pregled je običajno zelo kratek in ni verjetno, da povzroči škodo tudi v svetlobno občutljivih posameznikov.Priporočila za paciente, da zaprejo oči, ko med izpostavljenosti do Lesa svetilko.Profil Podjetja

Poreklo Celinska Kitajska
Spektra 320-400nm, 365nm UVA1(vrh)
Nazivna moč Manj kot 15VA
Poprodajne Storitve Video tehnična podpora, Spletna podpora
Napetost AC 230V/50Hz
Garancija 1 Leto
Kraj Izvora Shanghai, Kitajska
Ime izdelka les je lučka
Uporaba Za Komercialne
Certificiranje ISO13485
Premer 60mm
Funkcija Pigmentacija analiza, Kožne bolezni, diagnoza
Vrsta Kožo Analyzer, plug-enota
Neto teža cca. 0,5 kg
Blagovna Znamka LanYuXuan, Sigma
Številka Modela SW-10
Velikost 220*118*40mm
DIY Dobave ELEKTRIČNI

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene