Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Črna Kadi Pipo, 4 Načine, Kopalna Kad, Tuš Tapnite Luksuzni Medenina Tuš Set Tok Tuš Vodo Ročni Škropilnica Sodobne Kopel Sistem, Tapnite

Na zalogi
€372.08 €282.79

Sku:

p384922

Oznake:

kadi pipo

O barvo

Zaradi različnih resolucij iz različnih monitorjev, barve lahko obstaja le malo razlik z resnično izdelka, prosimo za razumevanje.

O poštnine

Mi bomo poslali na parceli v roku 5 dni po vaše plačilo je opravljeno, zaradi naših številnih naročil vsak dan, prosimo za razumevanje in naj vas ne skrbi.

O poprodajne storitve

Ne glede na to, kakšne težave povzroča vključujejo kakovosti in dostava, prosim pustite sporočilo pod vrstnem redu, bomo odgovor na prvo in reševanje je za vas.Ker so naše dragocene stranke.Če vam ni všeč predmet, in se prepričajte, št. kakovosti problem, ga lahko vrnete ali izmenjavo to.

O povratne informacije

Cenimo vsako stranko in pripravili bomo vaše paket skrbno.Če ste zadovoljni z nami in našimi element, prosim, pomagajte nam pustite vseh 5 zvezdic na povratne informacije.In prosim, delite z nami zaslona, boste dobili kupon in darilo za naslednjem vrstnem redu.

Črna Kadi Pipo, 4 Načine, Kopalna Kad, Tuš Tapnite Luksuzni Medenina Tuš Set Tok Tuš Vodo Ročni Škropilnica Sodobne Kopel Sistem, Tapnite

Končna Površina Brušeno
Blagovna Znamka CHEERUPSB
Hladno/Toplo Vodo Nadzor Vrsta Dvojno Držalo Za Dvojni Nadzor
Število Ročaji Triple Ročaj
Številka Modela JPW168KF-499 Kadi Pipo
Slog Sodobne
Ventil Jedro Gradiva Keramični
Poreklo Kitajska Kopel Pipa
Barve 2 Barv, Tuš Pipa
Funkcija Hladno in Vroče

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene