Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

2Pcs Ščetko In Imetnika,- Ščetko za&Prezračevane Držalo za Toaletni Skledo Ščetko Z Ročajem Za Kopalnico/Wc/Čiščenje

Na zalogi
€19.81 €13.67

Sku:

p415385

Oznake:

Dropshipping podporo in wholesaling.

100% Prvotne in s prosto po-prodaje garancijo.

[Edinstveno Odvajati Držalo krtače]za Razliko od drugih ščetko za imetnike naše ščetko imetnik ima vgrajeno pladenj kapljično, zasnovan za zbiranje pretok vode.Nadgradili z prezračevanje, ščetko za imetniku omogoča, da vlaga izhlapi, ki preprečujejo vonj.

[Večje & Daljši Ročaj]Naša ščetka ima celotno dolžino 36,5 cm, ki pomaga ohraniti vaše roke kalčkov brezplačno, medtem ko čiščenje wc.Ni treba skrbeti za delci ogroža svoje roke.Ročaj je tudi oblikovan za enostaven, udoben oprijem.

[Učinkovito in gosto krtačo vodja]čopič glavo je izdelan iz mehke, prožne in gosto PP, in okroglo krtačo glavo očisti bolj temeljito.Splošni PP+TPR materiala, ta vrsta čopič je bolj učinkovito, ker PP krtačo glavo ni preveč težko, niti ne preveč mehko.Prav tako ne škodi, stranišča, narejen iz keramike.

Barva:Bela

Material:PP+TPR

Vsebina Paketa:

2 x wc ščetko

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Spoštovani uporabnik, če želite, da kupujejo v velikih količinah, se obrnite na nas, vam bomo ponudili drugega preferenčne cene.

Čopič Tip Razpoložljivi Tip
Material Plastični
Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene