Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Avto Nosilec za Telefon, ki Stojijo Težo nadzorna plošča Nosilec za Telefon, Mobilni Telefon Podpira Universal za IPhone 13 12 11 Xiaomi Samsung

Na zalogi
€88.44 €39.80

Sku:

p419411

Oznake:

Bedak Avto Nosilec za Telefon, 360°Nastavljiv Mobilni Mobilni Stojalo Pametni telefon, GPS Podporo armaturni Plošči, sredinski Konzoli, mobilni telefon Gori Težo Navigacija Nosilec za 4.0-6 palčni Telefoni

Funkcija:

1. Ogljikovih vlaken materiala.Iz ogljikovih vlaken teksturo nosilec je dobra odpornost na udarce, fino teksturo in slojih močno tri-dimenzionalni smislu, in svetlo barvo.So odporni na obrabo, brez ranjavanje stroja, praktično teksturo, ujemajoče se z avtomobilom

2. To lahko prosto vrtenje za 360°.Brezplačno prilagoditev, bolj udobno vožnjo delovanje; flip nazaj in naprej, 240° lahko prosto in fleksibilno naravnano tako, da je primerna kota, 240° flip za širšo vizijo, nosilec podpira brezplačno flip.

3. Nano sesalno pokal, super sesanja.Fleksibilno sesalno pokal ne more biti vrgli stran, je stabilen in zanesljiv.

4. Dvojno ojačitvijo, na adsorpcijo je bolj stabilen.Opremljen z razširjeno sesalni in mehanski tlaka ventil, super obremenitev ležaja, ne bojte trkanja.

5. Lahko se uporablja večkrat.Močno lepljivosti, št znamke, ne poškoduje avtomobila.Nano-kremenčev lepljivo sesalno pokal, sesalne je še vedno močna, po čiščenju.

6. Stabilno.Mehanske načelo, center gravitacije je bolj stabilen.Prilagajajo na različne cestne grbine, vožnja brez pritiska.

7. Močno vpenjanje roko.Anti-shock in anti-ukinitev, prilagodijo se zaleti v različnih cestnih odsekov, in vožnja brez pritiska.Posnetek roko in nazaj so opremljeni s silikonsko zaščito, ki je shockproof in preprečuje poškodbe naprave.

8. Univerzalni mobilni telefon.Se uporabljajo za Osnovne modele z močno združljivosti, in je primeren za 4-6 palčni mobilne telefone, da izpolnjuje več zahtev.

Specifikacija:

Ime Izdelka: Avto Nosilec

Izdelek material: ABS+ogljikovih vlaken

Izdelek barva: Črna, Rdeča (neobvezno)

Primerno lokacija: center konzola, vetrobransko steklo

Roko odpiranje velikost: približno 50 mm-91mm/1.97-3.58 palčni

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Barva Ime Črna
Material ABS
Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene