Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Anker 615 USB Power Trakovi (GaNPrime 65W) 3 m Kabel Podaljšek Compact Power Trakovi za Potovanja in Delo za iPhone, Samsung

Na zalogi
€436.21

Sku:

p421772

Oznake:

5-Port Power Trak: 2 hitro polnjenje USB-C vrata, 2 AC vtičnice in USB-vrata vam omogočajo, da priključite več naprav hkrati iz enega priročno moč trakovi.

Visoko-Hitro Polnjenje: 65W adapter USB-C izhodna zagotavlja dovolj moči za polnjenje različnih naprav, kot so telefoni, tablični računalniki, prenosni računalniki, in še več.Napolnite MacBook Pro 14" do 50% v samo 37 minut.

Prihranek prostora in Potovanja-Ready: compact power trakovi zavzame zelo malo prostora na vaši mizi ali v torbo in je enostaven za prevoz, kamorkoli greste.

Vsestransko Zaščito: ActiveShield™ 2.0 povečuje zaščito za inteligentno spremljanje temperature in nove generacije GaN tehnologija ustvarja moč trak, ki je tako varen, kot je močan.

USB-C Hitro Polnjenje

65W polnjenje je na voljo, ko je priključena na USB-C vrata samo.

Bolj z GaN

Če vsako gospodinjstvo v ZDA uporabljajo naše GaNPrime™ izdelki v kraj non-GaNPrime™ izdelki, količina energije, shrani lahko do 796.39 milijonov kWh na leto.Podatki, izračunani z Anker, ki temelji na statističnih podatkov iz presoji vplivov na okolje in FinancesOnline.

Sprotna Zaščita

Z ActiveShield™ 2.0

Sprotna Zaščita

Kompakten in Prenosen

Univerzalni Združljivost

Podatki, pridobljeni preko testiranje izvaja Anker in neodvisno testiranje organizacije.Polnjenje Vodnik

Je Trgovina Na Drobno Paket Da,
Največji Tok 3A
Priključek A Tip-C
Poreklo Celinska Kitajska
Blagovna Znamka anker
Priključek B Tip-C

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene