Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

neprekinjeno 1000W 2000W ročni fiber laser čiščenje stroja, barve lasersko odstranjevanje rje čistilec stroja cena

Na zalogi
€21 810.50

Sku:

p439772

Oznake:

Izdelkov Opis 1. Kaj je hitrost lasersko čiščenje stroja?Različne laser vrste ugotoviti, čiščenje, hitrost čiščenje stroja, in čiščenje, hitrost v območju od 0.5m2/h-15m2/h 2.Ali je mogoče, da očistite plesni?Da,Vam lahko nam vaš poštni predal, in mi bomo poslali video lasersko čiščenje stroj za čiščenje plesni nabiralnik 3.Učinek barve in odstranjevanje rje Zelo dober, se lahko obrnete na naš video pod 4.Ni nobene škode za čiščenje material?Odvisno od tega, kateri tip, ki ga potrebujete, impulza tip ima lepši čiščenje učinek, in stalno tip je hitrejše čiščenje hitro,Relativno poškodbe materiala, impulza tip je manj kot neprekinjeno vrsto. 5.Jezik vmesnika Podporo Kitajščine in angleščine, in jezikovne nastavitve lahko nastavite tudi tako, glede na potrebe strank 6.lassification čiščenja predmetov plasti oksida/zarjaveli lestvico/Barve, lakiranje/Umazanijo, ogljikov plast/Drugi Tehnični Parametri Laser Moči 1000W 1500W 2000W Srednje Valovne dolžine 1080nm

Laser Teče Način Neprekinjen Način

Frekvenca 10-20KHz

Optični Kabel Dolžina 8m

Hlajenje Tip Vodno Hlajenje

Optično branje Širina 100mm

Napetost enofazni 220V,50/60Hz

Tri phaser 380V,50/60Hz

Skupna Poraba 5KW 8KW 10KW Vzorca Kažejo, lasersko čiščenje stroj lahko učinkovito odstrani smolo, oljne madeže, madeže, umazanijo, rjo, prevleka, prevleka, in barve na površini obdelovanca, ki izpolnjujejo čiščenje zahteve kompleksnih oblik in natančno določanje položaja v industrijsko predelavo področju, doseganje čistilo za čiščenje učinek z višjo čistost in višjo splošnih stroškov.Pogosta VPRAŠANJA 1. Kdo smo?

Smo s sedežem v Hena,Kitajska,start iz leta 2010,prodaja na Domačem Trgu(50.00%),Severna Amerika(8.00%),v Vzhodni Aziji(8.00%),Zahodna Evropa(8.00%),Sourh Amerike(4.00%),Jugovzhodna Azija(4.00%),Afrika(4.00%),Oceanija(4.00%),Severni Evropi(4.00%),Južna evropa(4.00%),Južna Azija(2.00%).Obstaja skupno približno 11-50 ljudi v naši pisarni.

2.Kako lahko zagotavljamo kakovost?

Vedno pre-production vzorcu pred množično proizvodnjo;

Vedno končni Pregled pred odpremo.

3.Kaj je treba storiti, ko gre kaj narobe z laserjem?

Nudimo enoletno garancijo.V garanciji, vam bo zdrobljen predmete brezplačno.Izven garancijskega roka, bomo še vedno zagotavljajo storitve vzdrževanja.

4.Ste proizvajalec ali trgovsko podjetje?

Smo proizvajalec, ki ima sedež v letu 2010 ,zdaj v Luoyang KN.Zavezala, da zagotavlja večino uporabnikov z ekonomskim,visokokakovostno lasersko opremo.Dobrodošli na naši tovarni.

5.Kako dolgo traja, da se naučijo laser?

Stroj je enostaven za učenje s poučevanjem video, tudi mi vam lahko pomaga, da se naučijo, laser na spletu.Običajno traja nekaj ur, da se delovanje laserja ,Vendar bo trajalo nekaj poskusov in napak, da se naučijo, kaj je hitrost in moč nastavitve za uporabo z različnimi materiali.Tako smo tudi obsežen vodnik z vašim sistemom, ki je priporočena hitrost in moč nastavitve za različne materiale, s katerimi boste delali.

6.Bo lasersko napravo varno med prevozom?

(1) Notranji: plastični raztegljivi film in bele pene.

(2)Srednja: majhne koščke lesa in vijaki.

(3)zunaj: standardna izvoz lesenih primeru.

Tako,laserski stroj, ki bo poslal varno.V primeru, da je bila naprava poškodovana , se obrnite na nas ,Bomo obdelali zamenjavo najkrajšem možnem času, da se zagotovi, da pride v času.

Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene