Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Pena Milo Razpršilnik Samodejno Milo Razpršilnik Stenske Ir Indukcijske Samodejno Ročno Pralni Polnjenje prek kabla USB Bela

Na zalogi
€51.22 €25.10

Sku:

p441624

Oznake:

1. Pritisnite in držite gumb za vklop, spodaj za 2 sekundi za vklop/izklop, sistem self-pregledi, polnila prižge se lučka za 6s, in prvi, 8 prikaz prestav na desni strani sinhrona digitalna cev (prestave zaslon za 3 sekunde), bo samodejno preklopi na prikaz sobne temperature po 4s preklopi v stanje pripravljenosti.

2. Privzeto zaznavanje tekoče, prvi prestavi je 0,5 s, 1, 1.5-e), in orodja, ki je na pomnilniško funkcijo.Ko tekočina je zaznana privzeto fill light ne potrebujemo.Polnilo svetlobe, mora biti vklopljena.Ko kliknete v luči gumb zgoraj, luč bo vedno na, in nato kliknite svetlo, da izklopite (ko lučka ne ugasne, je sistem nastavljen tako, da samodejno izklopi luč v 3 minutah. ).

3. Kratko pritisnite tipko za vklop / gumb spodaj, da poveča za eno prestavo, in se nato vrnite, da se eno orodje, po tri prestave, in ne cikla.

4. Ko je digitalni zaslon je vklopljen, pritisnite in držite tipko lučka gumba za 2 sekundi preklapljate med Celzija in Celzija, privzeto Celzija, s pomnilniško funkcijo.

5. Ko tekočina je začutil, digitalni cev prikazuje temperaturo okolja za 4S.

Tri omrežja pod 6 in 8, so se uporablja kot napajalni prikaz simbolov.Ko je baterija skoraj prazna na 5%, na skrajno levem mrežo na svetel zaslon utripa s frekvenco 1 sekundo.

Ko je polnjenje ob vklopu, uporabite polnilni tok 0,8 A, digitalne cev prikaže sobne temperature in moči ikona se premika od leve proti desni.Ko je baterija popolnoma napolnjena, temperature okolja in energije ikone, ki so vedno na.

Ko baterije je izklopljen in polnjenje, digitalni cev prikaže le moč ikono in moč, je ikona pomikanje z leve proti desni, in to je vedno, ko je polna.

Zobniki: 1. orodja (za 0,5 s), 2. prestavi (1s), 3. prestava (1.5-e)

285ML uporabo časi: 1. orodja (400-krat), 2. prestavi (200-krat), 3. prestava (130 krat)

Fill light trajanje: 3 minut, eno uro

Barva:Bela/roza

Material:plastika

Velikost:15 x 18 x 9 cm

Package Contgear (200-krat), 3. prestava (130 krat)

Fill light trajanje: 3 minut, eno uro

Barva:Bela

Material:plastika

Velikost:15 x 18 x 9 cm

Vsebina Paketa:

1 x Gostiteljske

1 x kabel za Polnjenje

1 x Kitajski in angleški navodila

1 x Backplane lepilo

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Poreklo Celinska Kitajska
Funkcija Pena Milo Razpršilnik, Tekoče Milo Razpršilnik

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene