Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Tuš Glavo Z Ročnimi - 10 Načini Dež Tuš Glavo Visokega Tlaka, Tuš Glave Z 59Inch iz Nerjavečega Jekla, Cev Pribor

Na zalogi
€23.07 €16.15

Sku:

p445324

Oznake:

Filter Za Tuš Glavo 10 Načini Visokotlaăne Tuš Glavo Nastavljiv Zdravo Kožo Iz Nerjavečega Jekla, Cev Snemljiv Razpršilne Šobe Dodatki

Funkcija:

1.10 Funkcijo spray načinov: 9 spray nastavitve in 1 spray način se sprejmejo, brizgalke; Najprej začasno ustavite; drugo je megla; tretji je cvet tuš; Četrtič, močno vode; 5. je tuš+močna vode; Šestič, masaža; Sedmi, masaža+tuš; Osmi, delcev; deveti je masaža+zrna; deseti je spray pištolo vode.

2. Scenariji uporabe: Te vode trgi lahko izpolnjujejo vse scene v domu, ali lahko tuš v kopalnici, čiščenje kopalnica wall, ali kopanje otrok in hišnih ljubljenčkov.Naporna tuš lahko svojo desno roko.

3. Neprepustnih in enostaven za namestitev prihranite čas in denar: sprejme neprepustnih design, vnaprej nameščen gumijasto tesnilo, vključno z neprepustnih lepilni trak, anti-zamašitev in samo-čiščenje silikona šoba, ta visokotlačni tuš šoba je zelo neprepustnih hkrati, to univerzalno prho in ročno prho, so združljivi z vsemi standardna tuš roko.Ročno namestitev tega tuš je mogoče dokončati v nekaj minutah v skladu z navodilom za namestitev, s čimer vam prihrani čas in denar.

4. Design: Nastavljiv nosilec+gibljiva cev vam prinaša varno in dobro tuš izkušnje - da uživajo stabilnost, 360 ° prilagoditev in mobilnost z režijske nosilec.

5. Priročno: Se je 59,1 palčni gibljiva cev ni zapleten, močan in obremenjena, ki vam zagotavlja prilagodljiv mobilnosti.Ne skrbite za tuš glavo, ki sodijo in cev poči.To zagotavlja, da vaše družine, da uživajo varno in dobro tuš izkušnje.

Specifikacija:

Certificiranje: NOBEN

Poreklo: Celinska Kitajska

Vrsto Namestitve: Roko Držite

Ime izdelka: ročni tuš glavo

Izdelek material: ABS

Na embalaži izdelka: boxed

Velikost izdelka:

Tuš glavo: 26.7x12x6.3 cm/10.51x4.72x2.48in

Voda cevi dolžina: 15M

Slog: Eno Glavo

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x tuš glavo

1 x cev

1 x držalo

3 x gume pranje

Blagovna Znamka alloet
Številka Modela - ročni tuš glavo
Poreklo Celinska Kitajska
Vrsto Namestitve Roko Držite
Material ABS Plastike
Slog Sam Glavo
Je Pametno Napravo No
Tuš obliko Krog
Tuš Glavo Funkcija Varčevanje Z Vodo Tuš Glave

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene