Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

E-YOOSO Z14 RGB, USB Mehanska Igralna Žična Tipkovnica Rdeče Stikalo 104 Tipko ruske, Brazilske portugalščine Igralec za Računalnik prenosnik

Na zalogi
€519.05 €221.11

Sku:

p45156

Oznake:

Strokovno Rdeče Stikala: igralna tipkovnica je opremljen s priklopljivimi rdeče stikala, ki so linearne, vrha do dna stikala.Ti stikala zahtevajo manj sile, da pritisnete navzdol in tipke se počutijo bolj gladko in enostavno za uporabo.Ni otipljivo "naleteli" ampak odziven.Odlična izbira za delo in igra!

N-ključ Prevračanjem: 100% anti-prikazen 104 tipke zagotovi najbolj točne sočasno tipk.Popolnoma programabilni - Prerazporeditev na katero koli tipko ali nastavite najbolj ekstremnih makri za lahkotno iger na srečo.

Dinamični RGB Osvetlitev: 15 ozadja modeli, ki omogočajo, da vrsta v temi.Lahko prilagodite svetlost z FN + Ins/Del.Arrow Zakleniti v vseh ne-dihanje način.

Izjemno Vzdržljivost: 50 milijonov krat pritisku na tipko test, mala upravljanje sile in kratko potovanje bi bilo.Trdno podlago z dvojno vbrizgavanje ABS keycaps design, je zidava v upreti se življenjska iger na srečo.

Široko Kompatibilnost: računalnik Podpira sistem, vključno z Windows10, Windows 8, Windows 7, Mac OS X, Windows XP, Windows VISTA, itd.Z USB zlato prevlečeno vrata, da se zagotovi stabilnost prenos podatkov.Brez odlašanja, brez napake.

Slog Večpredstavnostna, Multifunkcijski Tipkovnico, Ergonomija, Igre na srečo, za Tablični računalnik, STANDARD, za prenosnik
Tipkovnica Standard 104 Tipke
Tipkovnico polne Velikosti Da,
Osvetlitev Tip Multicolor
Stikala Hot swap Da,
Delovanje Slog Mehanski
Vrsta ŽIČNO
Uporaba Namizje, Tablični računalnik, Prenosni računalnik
Jezik Angleščina, Ruski, Brazilski
Poreklo Celinska Kitajska
Paket Da,
Blagovna Znamka E-YOOSO
Podpora Za Zapestje No
Vrsta Vmesnika usb

5 Ocene za ta izdelek

  • Gost
    2023-08-30

    Veliko stroškov/koristi tipkovnico in prednost imajo PT/BR možnost. Rdeče stikala, so tiho in odstranili, če boste želeli prilagoditi. Tudi označite rok dobave, ki je bil zelo hiter prihod 15 pred načrtovanim.

  • Gost
    2023-07-31

    dobre Kakovosti.

  • Gost
    2023-07-12

    Zelo dobro tipkovnico, veliko stroškov in koristi. Tipke so dobro, da je bilo vredno. Priporočam.

  • Gost
    2023-07-30

    Zelo dobra tipkovnica za splošno uporabo in iger na srečo. Uporabljam jo, da igra osu;

  • Gost
    2023-07-27

    Izdelek prispelo hitro in brez težav, vse, kar je dobro narejen, zvok, lepo

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene