Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Novo 0JV6J OJV6J 8NWF3 7.6 V 32Wh Laptop Baterija Za DELL Inspiron 11-3000 11-3162 11-3164 11-3168 P24T001 Series Prenosnik

Na zalogi
€39.09 €27.36

Sku:

p45504

Oznake:

laptop baterije

Novo 0JV6J OJV6J 8NWF3 7.6 V 32Wh Laptop Baterija Za DELL Inspiron 11-3000 11-3162 11-3164 11-3168 P24T001 Series Prenosnik

★Zelo pomembno!

Prosimo, upoštevajte: Obstaja veliko računalnikov isti seriji, vendar je baterija stilov in modelov, ki se uporabljajo med njimi so različne.Tudi če so isti model računalnika, nekatere baterije bo drugačen.Zato morate 100% potrditi, kakšna vrsta prenosnik, baterija, ki jo uporabljate, in nato nakup ustrezne baterije tipa.

Prosimo, odstranite primarne baterije) ali odprite zadnji pokrov računalnika, preden naročite in preverite, ali je baterija model, obliko ali luknjo za vijak položaj.

Ko boste dobili baterije, prosimo, poskusite opraviti novo baterijo.Prosimo, preverite, ali je model tekme, če niste prepričani, ali je model, prosimo, oglejte v trgovini službo za potrditev pred nakupom.

Si lahko napolnite novo baterijo za 6 do 12 ur na prvič,potem pa razrešnico je do 5-10%.Prosimo, ponovite ta postopek 2-3 krat!

Opomba: Če morate preklicati naročilo po plačilu, prosimo, da nas obvesti, preden smo pošta je (v 12 urah).Ko je paket je bil poslan za več kot 24 ur, da ga ni mogoče izbrisati.Po parcela je poslal, tudi če je bilo naročilo preklicano, bo tovorni stroškov.

Glede prevoza: prosimo, izpolnite naslov v podrobnosti in kažejo, hišno številko natančno, v nasprotnem primeru paket lahko vrne!Kurirske včasih dal paketov v express škatle, prosimo, bodite prepričani, da jih v času.

Dostava datum vseh paketov je 60 dni.Prosimo, da ne dvignejo vse spore v 60 dneh.Če niste prejeli paket, prosim, povej mi, prosim, pustite me sporočilo, in bom preverite, kje v paket v najkrajšem možnem času.hvala za vaše sodelovanje!

Opis:

Vrsta baterije: Li-ion

Napetost:7.6 V

Zmogljivost:32Wh

Barva:Črna

Vrsta Izdelka:Zamenjava Baterije (Čisto Nov)

Pogoj: Novo varnem paket

Garancija:1 leto garancije!

Zamenjaj Kodo:Ogled Opis

Package Vključeni:1*Baterija

Zamenjajte številka dela:

Za DELL:

OJV6J

0JV6J

0HH6K9

8NWF3

PGYK5

Združljiv z:

Za Dell Inspiron 11-3000 Serije

Za Dell Inspiron 11-3162 Serije

Za Dell Inspiron 11-3164 Serije

Za Dell Inspiron 11-3168 Serije

Za Dell Inspiron P24T001 Serije

Opomba:

Ko je naprava se baterija polni, prvič, zaradi različnih napetosti in nestabilno tokov, napravo prenehajte polniti baterije, če je baterija je pol napolni (včasih več, včasih manj).Če se to zgodi, ne skrbite, Samo odstranite baterije iz naprave, ponovno namestite in napolnite.Nova baterija, ki se zaračuna prvič, lahko zahteva več iteracij.Prosimo, bodite prepričani, da je.To je normalno.

1. Ko je nova baterija je napolnjena, jo je treba polniti neprekinjeno 12 ur polnjenja in praznjenja.Cikel trikrat.Da se zbudiš v novo baterijo.Izklopite računalnik, medtem ko se polni, in ne izvlecite napajalni med polnjenjem.

2. Ko je baterija ob normalni uporabi, če praznjenje baterije doseže 5%, je treba zapreti napolniti.To je strogo prepovedano praznjenje baterije na 0%, ker je enostaven za škodo in pospeši poslabšanje stanja baterije.

3. Bi se izognili umetno stiskanje, demontaža, ki spadajo, ogrevanje ali kratek stik.

4. Za uporabo posebne opreme za polnjenje.

5. Poskusite se izogniti z uporabo baterijo v okolju, kjer je temperatura previsoka ali prenizka.

Pogodbe o nakupu:

1.Sledenje podatkov je availble približno 5-10 dni po tem, ko smo poslali na parceli ven.(https://www.17track.net/en)

2.Prosimo poskrbite, da bo celotno ime ruskega prijatelja.

3.Vljudno prosim kupi glede na vaš model naprave.prosim, pošljite sporočilo, če kakršnokoli vprašanje

4.Prosimo, potrdite svojo naslov previdno, ko vam bo, da.

Nismo odgovorni za naslovnik neznan naslov.Pridržujemo si pravico, da zaračuna ladijski promet pristojbina je spet za vrnjene artikle zaradi napačen naslov.

Bomo poslali izdelke, da ga na enkrat po prejemu plačila.(bomo poslali postavke v 5-7 dni(delovnih dni,ne počitniške sezone), ko je plačilo potrditvi platformo)

5.Baterija ni konvencionalna blaga za odpremo,predvideni čas dobave lahko daljši od običajnih blaga.

Mednarodni Kupce Prosimo, Upoštevajte:

a) Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

b) Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb /nakupu.

c) Ti stroški so običajno zbrani jih dali tovorni promet (dostava) podjetje ali ko vas poberem predmet up – ne mešaj jih za dodatni stroški pošiljanja

Nismo odgovorni za carine.

Najlepša hvala za vaš zadnji nakup.Prosimo zagotovite, da je vaš projekt je v dobrem stanju in podal zadovoljivo.

Če ste zadovoljni z nakupom in našimi storitvami, če nam petimi zvezdicami, povratne informacije in daje pozitivne povratne informacije na vaše izkušnje, bi vam bili hvaležni!

Če imate kakršna koli vprašanja ali težave, se, prosimo, obrnite neposredno na nas za pomoč.

Blagovna Znamka 7XINbox
Paket Da,
Poreklo Celinska Kitajska
Številka Dela OJV6J
Vrsta Li-Ion
Združljiv Blagovne Znamke Dell
Napetost Akumulatorja 7.6 V
Številka Modela OJV6J

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene