Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

2 Pack Ščetko Za Wc Skledo Krtačo Čistila Wc Čistilo Krtačo In Imetnik Z Silikonske Ščetine

Na zalogi
€35.16 €22.51

Sku:

p456783

Oznake:

Super Vrednosti Ščetko in Imetnik Set: 2-pack ščetko je narejen iz premium PP ročaj in TPR krtačo glavo, ne enostaven za preoblikovanje, ni enostavno, da zmeda lase, in se prilega tesno, da čisto mrtve točke.Namenske hangable ščetko nosilec je zasnovan tako, da bo dobro prezračena in drip-dokazilo, vodenje vašo kopalnico čisto in higienično.

360° Silikonski Ščetko: Mehki silikonski ščetko ščetine iz TPR ne bo nič wc glazuro.360° ščetine bend v in zaviti cevi in žlebovi za enostavno odstranjevanje odmrlih spot madežev.Večje ščetine, da to ni enostavno, da splezati lase in drugih umazanih predmetov.Preprosto izpiranje po uporabi, kar vam prihrani dragoceni čas.

Celoten Nadzor in Udobno Toilet Bowl Krtačo: Z nedrsečo design, ergonomski toaletne ščetke ročaj omogoča odličen nadzor in skrbi, da ste oddaljeni od kanalizacije, ki je enostaven za čiščenje tiste, težko dostopnih mestih.Morate imeti kopalniški pripomočki za čiščenje.

Sodobna & Prezračevane Ščetko za Namenske Znanja: ščetko, ki je po meri izmenljive znanja z možganov načrta, da se zagotovi ščetko za glavo je suho in higienično, ne kaplja.Plus, lahko visijo znanja na gladko steno z močno nalepke, ki smo vdati.Prihranite prostor in bo čiščenje lažje za vas.

Visoko-kvalitetno Čiščenje Material: Vsak ščetko set je izdelan z visoko kakovostnih materialov.Smo tudi dati proč 2 visoka kakovost in praktično čiščenje ščetko lahko očistite umivalnik, pipa itd.Smo popolnoma prepričani, da vam ne bo žal nakupa, da bo dober pomočnik za vas in vašo družino, da očistite kopalnico.

Barva:Bela

Material:Nerjavno jeklo+PP+TPR

Velikost:

Znanja: 9.5 x 15 x 13,5 cm

Čopič: 40 x 7 cm

Vsebina Paketa:

2 x wc ščetko s podstavkom

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Čopič Tip Trajne Vrste
Material Plastični
Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene