Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

16 Kosov Tuš Pretok Reduktorjem Omejevalnik Nastavite, Voda Restriktor, 1/2 Palčni Nit Velikosti 4, 6 In 9 L/Min Za Kopalnico Shranjevanje

Na zalogi
€10.75 €7.95

Sku:

p468323

Oznake:

Zadostna količina: Boste dobili 16 kosov Tuš Pretok Restriktor in 4 kosov podložke.Zadostna količina delov je primerna za nadomestne dele, in vaš inventar je lahko dovolj za vaše udobje.

Lepo teksturo: Tuš Adapter Set vključuje restriktor ventili in pretoka svečke.V restriktor ventili so izdelani iz kakovostne medenine, ki je protikorozijska in močan, in imajo dolgo življenjsko dobo cikla.Tok se priklopi so izdelani iz kakovostne plastične mase z dobro teksturo.

3 različnih pretok: Pretok Vode Restriktor ima tri različne stopnje pretoka.Zelena zmanjša pretok vode, ki jih 4L/min, modra zmanjša pretok vode, ki jih 6L/min, in oranžna zmanjša pretok vode, ki jih 9L/min.Lahko izbrati pravega glede na vaše dejanske potrebe.

Široko uporabo obseg: Tuš Glavo Tok Restriktor je primerna za najbolj splošno tuš glave.Niti velikost restriktor ventil 1/2 palca.Tok priključite lahko tudi prilegajo pravilno, zaradi česar vaš dom, življenje bolj priročno in udobno

Varčevanje z vodo: Po uporabi Tuš Pretok Reduktorjem Omejevalnik Set, komplet vam bo pomagal prihraniti vode močno, ki vam bo pomagal prihraniti stroške in zaščito vašega življenja.

Barva:multicolor

Material:POM

Vsebina Paketa:

16 x Tuš Pretok Restriktor

4 x podložk

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene