Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

Avto Čiščenja Notranjosti Agent Strop Čistilec Usnjenih Flanela Tkanine Vode-brez Strehe Dash Čistilno sredstvo Avto Čiščenje Orodja

Na zalogi
€7.90 €3.95

Sku:

p47130

Oznake:

Avto Čiščenja Notranjosti Agent Večnamenski Močan Madeže Odstranite Peno Samodejno Notranje Čiščenje Orodja za Čiščenje, Vzdrževanje

Funkcija:

1. Takoj Očisti Trdovratnih Madežev: s To čistilno sredstvo učinkovito odstranjuje težke madeže, kot so kava, črnilo, in dolgoletno umazanijo iz vašega avtomobila notranje zadeve.To ne povzroča razbarvanje ali poškodbe tapetništvo, ki zagotavlja vaš avto izgleda sveže in čisto.

2. Odpravlja Vonj: poslovite se od neprijetnega vonja v avtu!Ta auto cleaning spray pomaga odpraviti vonj, ki zapustijo vaš avto vonjem sveže in prijetno.Nič več skrbi o hrani diši povzroča neprijeten občutek med vožnjo!

3. Varno za Notranje Površine: Oblikovano tako, da ga ni mogoče penjenje, ta avto stain remover je varen za uporabo na različnih notranjih površin, vključno z high-end elektronskih izdelkov.Lahko zaupate, za zaščito vašega avtomobila notranje zadeve, medtem ko učinkovito čiščenje in odstranjevanje madežev.

4. Očisti Sedeži, Usnje in Tkanine Headliners: S tem močno madeže odstranite peno, lahko enostavno čiščenje in obnavljanje videz usnja, usnjenih sedežev in tkanine headliners.To pomaga ohranjati kakovost in integriteto vašega avtomobila notranje zadeve, medtem ko zagotavlja zaščitno plast proti prihodnosti madežev.

5. Ščiti Notranjost Avtomobila: To večnamensko avto čistilo ne le očisti, temveč tudi ščiti vašega avtomobila notranje zadeve.To pomaga ohraniti vaše tapetništvo videti nove in preprečuje poškodbe, ki jih povzročajo umazanijo in madeže.Ohranitev lepoto in dolgo življenjsko dobo vašega avtomobila notranjosti s tem zanesljivo čiščenje rešitev.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Usnje & Tapetništvo Čistilec

Poreklo: Celinska Kitajska

Element Teža: 44 g

Postavka Obsega(neobvezno): 30 ml 100 ml

Posebne Funkcije: Hitro Madeže Odstranitev

Materiali: Očiščena Voda, Protease, Mannanase, Beta Cellulase, Rastlinski Glicerin

Velikost:

30 ml: 108 x 28 mm/4.3 x 1.1 palčni

100 ml: 170 x 38 mm/6.7 x 1,5 palca

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Avto Notranje zadeve Čistilno sredstvo

Postavka Vrsta Usnje & Tapetništvo Čistilec
Vrsta Materiala Očiščena Voda Protease Mannanase cm
Avto Notranje Zadeve Čistilno Sredstvo Madeže Odstranite Peno
Posebne Funkcije hitro madeže odstranitev
Poreklo Celinska Kitajska
Blagovna Znamka VODOOL
Element Teža 44g
Postavka Obsega 30 ml 100 ml

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene