Vaša Košarica

Količina: 0
Vmesni seštevek: €0
Brezplačna dostava za vsa naročila

32Ah Zamenljiva Litij Baterija 12V Veliko zmogljivosti za Gorivo trikolesna Univerzalne Baterije brez Vzdrževanja Tri-kolo, motorno kolo

Na zalogi
€2 537.94 €1 192.83

Sku:

p474045

Oznake:

32Ah 12V zamenljiva litij-ionska tri-kolo, motorno kolo, baterije brez vzdrževanja baterija visoke zmogljivosti goriva trikolesna univerzalni

Izdelek parametrov

Model: 12V 32ah litij-ionska baterija

Vrsta baterije: Li-ionska baterija

Nazivna zmogljivost: 32ah

Nazivna napetost: 12V

Baterija teža: približno 6.52 kg

Baterije velikosti: 180x120x170mm

pakiranje seznam

1PCS 12V 32Ah*1

Previdnostni ukrepi:

1. Preden začnete uporabljati ta izdelek, bodite prepričani, da preberete v navodilih za uporabo, v podrobnosti, in delujejo pravilno v skladu z navodili v priročniku.

2. Ne razstavljajte naprave, ki jih sami.Ta izdelek ne namestite vse dele, ki se lahko razstavi/popraviti sami.

3. To je strogo prepovedano, da bi izdelek stik s predmeti ali virov toplote nad 55°C. To je strogo prepovedano, da bi vrgel ta izdelek v ogenj ali vodo, in je strogo prepovedano, za polnjenje mobilnih moč v okolju pod 0°C.

4. Ne tresite, ali knock vpliv tega izdelka, nasilno.Če izdelek naleti na močan trk, močno ekstrudiranje, ali pade z višine več kot 1 meter, kar povzroča lupini za preoblikovanje in izbokline, prosim, prenehajte z uporabo tega izdelka.

5. Ne izpostavljajte je ta izdelek na sončno svetlobo, izdelka ne postavljajte v okolje, s korozivnimi snovmi, in ne uporabljajte drugih kemičnih rešitve za čiščenje tega proizvoda.

6. Ko je avto polnjenje izdelka, je priporočljivo, da začnete vozila pred polnjenjem.

7. Če izdelek je nenormalno vroče ali pušča, tekočina, prosim, prenehajte z uporabo takoj.Če tekočina slučajno brizgom v oči, ne drgnite oči, izpiranje oči s čisto vodo in takoj poiščite zdravniško pomoč v hudih primerih.

8. Da bi se izognili nepravilnosti tega izdelka, zato je priporočljivo, da uporabite napajalni kabel, adapter in napajalni naprava proizvaja z izvirno tovarniško.

9. Prosimo, odstranjevanje odpadkov mobilne moč v skladu z nacionalnimi predpisi o varstvu okolja

10. Prosimo, da ta izdelek izven dosega otrok.

O logistike] 1. Nekatere dostavne logistike metode naši trgovini niso prikazane v podrobnosti naročila.Lahko preverite, ali sledenje podatkov na tej spletni strani, na https://www.17track.net/zh-cn/;

Ker baterija je poseben izdelek, smo izbrali različne poti, da pošlje paket glede na vaše naročilo znesek ali teža izdelka (nekateri kanali so brez sledenje podatkov).

2. Zaradi različnih dostava kanale v različnih državah, pravočasnost se razlikujejo.Na splošno, lahko prejme blago v 10-50 dni.Če ne najdete sledenje informacije se, prosim, obrnite na spletno storitev za stranke.ne skrbite!

3. Ker so nekateri paketi lahko poslati samo 2 kg blaga je v nekaterih državah, v nekaterih državah potrebujete za pošiljanje dveh paketov.

povratne informacije

Če ste zadovoljni z našimi storitvami, vas prosimo, da nas dobrih 5 zvezdic pozitivne povratne informacije, ki nam lahko pomaga zagotovili boljše storitve za naše stranke.

Če imate kakršne koli težave ali vprašanja o vaši transakcije,, bomo poskušali naši moči, da vam pomaga rešiti ta problem!Prosim, vas prosimo, da zapustijo katerokoli vrsto povratne informacije ali odpreti vse spore

Kontaktirajte nas, preden se pogajajo, srednje in slabe ocene ne more rešiti vse težave, bomo poskušali naše najboljše, da jih reši.Najlepša hvala!želim vam srečno življenje.Hvala!

Vrsta Li-Ion
Teža 6.5KG
Blagovna Znamka Dolidada
Poreklo Celinska Kitajska, CN (Original)
Številka Modela 12V 32ah litij-ionska testo
Uporaba Fotoaparat
Velikost 180x120x170MM
Napetost 12V
Nazivna Zmogljivost 32Ah

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Celotne ocene